Cara Delevingne springer ud som sanger med ny musikvideo

Foto:Luc Besson

Modellen, skuespillerinden, modefænomenet og nu sangerinden Cara Delevingne, har længe leget med tanken om en sangkarriere. Den 24-årige engelske model optrådte først i en duet med hendes ven Will Heard helt tilbage i 2013, og hvem husker ikke den smukke Chanel film ’Reincarnation’, som er instrueret af Karl Lagerfeld fra 2014, hvor Cara Delevingne i smukke omgivelser danser og synger med ingen mindre end Pharrell Williams? 

Læs også: Cara Delevingne: Jeg har aldrig ville være model

Og nu har Cara Delevingne altså besluttet sig for at skrive solo-sangerinde på cv’et. Hun har nemlig lige offentliggjort sin første musikvideo til soundtracket af den nye science fiction-film "Valerian and the City of the Thousand Planets”, hvor hun desuden har en hovedrolle.

Selv opfordrer Cara Delevingne alle til at lytte til sangen på hendes Instagram, hvor hun samtidig skriver ”Jeg kan ikke forstå, at sangen endelig er ude”.

Læs også: Cara Delevingne fortæller om bagsiden ved modellivet

Sangen hedder ”I feel everything”, og med sin sexede, soulede stemme vinder Cara Delevingne i høj grad point i sin store sangdebut.

Se musikvideoen lige her:

Imens vi venter på Caras næste musikvideo, kan du klikke dig igennem galleriet her, hvor vi har samlet nogle af vores favorit Cara-øjeblikke fra den røde løber…

Cara Delevingne springer ud som sanger med ny musikvideo

Relaterede artikler