Bruce Jenner på forsiden af Vanity Fair som Caitlyn Jenner

Foto: Annie Leibovitz for Vanity Fair

Den tidligere sportsstjerne Bruce Jenner, der blandt andet er far til Kendall og Kylie Jenner og stedfar til Kim, Khloe, Kourtney og Rob Kardashian fra sit nu tidligere ægteskab med Kris Jenner, har endelig gennemgået den forvandling fra mand til kvinde, som der i lang tid har været mange rygter om. 

På forsiden af Vanity Fair i en eksklusiv historie til magasinet, introducerer Bruce Jenner sig som sit nye jeg Caitlyn Jenner under overskriften 'Call me Caitlyn'. 

Læs også: Cher er det nye ansigt for Marc Jacobs

Det er første gang siden det famøse interview med Diane Sawyer i april, hvor sløret om kønsskiftet for alvor var på vej til at blive løftet, at Caitlyn Jenner nu endelig står frem. Med sit kønsskifte har Caitlyn blandt andet fået lavet en omfattende ansigtsoperation, der efter sigende har taget op til ti timer samt fået lavet bryster. Derudover har hun også gjort kønsskiftet officielt på de sociale medier med både Instagram og Twitter. På Twitter har hun allerede over 1,8 millioner følgere!

Kom med bagom skydningen til Vanity Fair forsiden her: 

Kønsskiftet har ifølge flere medier og Kardashian/Jenner familien selv været et meget overvældende, men flere medlemmer af Kardashian/Jenner familien har udtalt sig offentligt om hele forløbet og vist deres støtte til Caitlyn. Både Kim, Khloe og Kendall har i forbindelse med Vanity Fair historien givet stor opbakning til og udvist stolthed over deres far. 

Læs også: Kim Kardashian er gravid igen!

Ifølge Vanity Fair har Caitlyn Jenner udtalt følgende om sit kønsskifte: "Hvis jeg lå på dødsleje og havde holdt min hemmelighed uden at gøre noget ved det, så ville jeg ligge der og tænkte 'Jeg har spildt mit liv', og det vil jeg ikke have skal ske."

Vi glæder os til at lære Caitlyng Jenner meget bedre at kende og ønsker hende held og lykke med endelig at have fundet sig selv. 

Relaterede artikler