Blake Lively og Ryan Reynolds: Sådan var vores første date

Foto: All Over Press

Der skal ikke meget mere end en sød historie til, før vi bliver lidt sentimentale, og historien om Blake Lively og Ryan Reynolds første date er altså lidt romantisk.

Blake Lively og Ryan Reynolds er blandt de højest ratede og absolutte favoritter på vores liste over de 20 allersødeste kendispar, hvilket naturligvis ikke er uden grund. De to viser nemlig gang på gang at de er smask-forelskede - og vi kan ikke andet end at være smaks-foelskede i dem (og deres ultra-cute børn!) 

Se også: De 20 allersødeste kendispar

Hollywood-parret er vanvittigt søde og inspirerende både rent visuelt og i forhold til deres deres romantiske historie om, hvordan de mødte hinanden og, hvordan der pludselig opstod sød musik mellem dem. 

Blake Lively og Ryan Reynolds mødte hinanden under Green Lantern i 2011, og blev derefter rigtig gode venner, men det venskab tog pludselig noget af en drejning en aften, hvor de var på dobbeltdate - ikke som par - men med hver deres individuelle date. Det fortæller Ryan Reynolds til nyhedsmediet, Entertainment Weekly's XM radioprogram onsdag den 10. februar 2016. 

Om hans første date med Blake Lively fortæller Ryan Reynolds: 

''Jeg husker, at det var rigtig sjovt, fordi cirka et år efter Green Lantern, var vi begge to single. Vi tog på en dobbeldate - hun med en anden mand, og jeg med en anden kvinde, og det var den mest akavede date for dem, fordi der bare var fyrværkeri og amoriner i luften mellem Blake og jeg.'' 

Se også: Mandagsmuse: Blake Lively

Parret havde derfor været gode venner i et lille års tid, inden der opstod sød musik mellem dem - på en måske lidt upassende og akavet måde. Ryan Reynolds fortsætter: 

''Så ja, vores første date var meget mærkelig, men vi var gode venner i et godt stykke tid, og jeg tror, det er den bedste måde at have et forhold på - at starte som venner.''

Psst... Blot 11 måneder efter, at parret fandt sammen, blev de gift og tre år senere, i 2014, fik de deres første barn sammen, datteren, James Reynolds. 

Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet, hvor vi har samlet en række billeder af Blake Lively, som desuden var denne uges Mandagsmuse. 

Mandagsmuse: Blake Lively

Relaterede artikler