Blake Lively: ”Jeg hader at se Ryan Reynolds i sex-scener på film"

Blake Lively
Foto: All Over Press

Den gudesmukke Blake Lively viste for nyligt sin fine baby-bump frem i en drøm af en blå off-shoulder kjole, da hun gæstede det amerikanske tv-show ’The Tonight Show’ med Jimmy Fallon.  

Under ‘The Tonight Show’ fortalte den smukke Gossip Girl-stjerne til værten, Jimmy Fallon, at den lille familie ofte prioriterer hinanden og bruger meget tid sammen, især i helligdagene. På Fars Dag var de dig adskilt, og Blake Lively fortæller her, at det særligt denne dag var lidt anstrengende at være adskilt. Ikke kun på grund af helligdagen, men nærmere fordi hun var omringet af mennesker i flyet, der sad og så 'Deadpool', hvor Ryan Reynolds har hovedrollen... en film, hvor der efter sigenden skulle være en del sexscener

Læs også: Se hvem, der oprindeligt skulle spille Mr. Big i 'Sex and the City'

Blake lagde under 'The tonight Show' i denne forbindelse ikke skjul på, hvor frustrerende det var, at den eneste måde hun blev konfronteret med sin mand var gennem alle de sexscener, der er i filmen:

Ligemeget hvor jeg så hen, så jeg min mand i en sex-scene med en anden kvinde, fordi alle vil se filmen ’Deadpool’ på flyet – ALLE", lød det grinende fra Blake Lively.

Se videoklippet, hvor Blake Lively fortæller om den frustrerende oplevelse i flyet: 

Psst… Blake Lively nyeste film ’The Shallows’, kommer i de danske biografer den 18. august...

I galleriet har vi samlet en række billeder af Blake Livelys flotteste looks gennem tiden til dig.

Mandagsmuse: Blake Lively

Relaterede artikler