Beyoncé offentliggør personlig og smuk billedserie af sin graviditet

Foto: Beyonce.com

Da Beyoncé torsdag den 1. februar 2017 lagde det smukkeste billede op på Instagram af sin gravide mave med nyheden om, at hun og Jay Z venter sig tvillinger, kogte verden og internettet over. 

Det smukke billede med den glædelige nyhed har i skrivende stund fået mere end 8,2 millioner likes på 24 timer og er dermed blevet det mest likede billede nogensinde på Instagram. Men vi forstår godt hvorfor - Beyoncé ligner nemlig intet mindre end en million og er smukkere end nogensinde:

Efter offentliggørelsen af den glædelige nyhed har Beyoncé taget graviditeten til et nyt og - om muligt - endnu smukkere skridt. På Beyoncés officielle website har popdronningen nemlig offentliggjort den fineste billedserie af sin mave under overskriften 'I Have Three Hearts' og med den samme tekst, som hun postede på Instagram.

Foruden billeder af Beyoncé gravide mave er der også masser af personlige billeder af Blue Ivy, familiebilleder og billeder af Beyoncé og Jay Z kombineret med små personlige tekster.

Vi har udvalgt en række af de smukke billeder i galleriet, og resten kan du gå på opdagelse i på Beyoncé hjemmeside www.beyonce.com.

... Og med den smukke billedserie er der vist kun én ting at sige: Once again Beyoncé breaks the Internet!  

Beyoncé offentliggører personlig og smuk billedserie af sin graviditet

 

 

Relaterede artikler