Bella Hadid indtager Cannes Film Festival 2017

Bella Hadid indtager Cannes Filmfestival 2017
Foto: All Over Press

Den unge supermodel, Bella Hadid, var igen at finde blandt gæsterne til Cannes Film Festival, og har siden sit første 'pose' på den røde løber 'talk-of-town' til Cannes Film Festival 2017. 

Og paparazziernes opmærksom for Bella Hadid startede da også allerede i lufthavnen, hvor hun beviste, at et rejselook langt fra behøver at være kedeligt og praktisk. Modelstjernen ankom nemlig i en sølvfarvet læderjakke fra Marc Jacobs med matchende støvler og et par rå afklippede jeans fra Re/Done - og hun lignende allerede der en million!

Forventningerne til Bella Hadids optræden på den røde løber var derfor også skruet helt op - for hvem husker ikke hendes fantastiske højslidsede silkekjole fra Alexandre Vauthier?

Foto: All Over Press

Bella Hadid på den røde løber til Cannes Film Festival 2016

Bella Hadid selv teasede også for sit første moment på den røde løber til dette års Cannes Film Festival med billedet af den røde kjole på sin Instagram med teksten: ”Et af mine favoritøjeblikke for et år siden. Lad os gøre det igen Cannes.”

Se også: Cannes Film Festival 2017: De første kjoler på den røde løber

Og Bella Hadid skuffede bestemt ikke, da hun betrådte den røde løber til åbningsceremonien til Cannes Film Festival. Bella Hadid indtog nemlig den røde løber iført endnu en højslidset satinkjole fra Alexandre Vauthier i den smukkeste rosa farve samt de flotteste smykker fra Bulgari. Et kjolevalg der i den grad fremhævede supermodellens misundelsesværdige lange ben og flotte figur. Og igen igen blev Bella Hadid 'talk-of-town' i Cannes og uden tvivl den mest omtalte model og tilhørende kjole på den røde løber i Cannes indtil videre. 

Dog ankom modelkollegaen Emily Ratajkowski til den røde løber iført sig næsten samme outfit, hvilket også bidrog lidt til interesseren for Bella Hadid. 

I galleriet har vi samlet nogle af Bella Hadids bedste Cannes-øjeblikke indtil videre...

Bella Hadid indtager Cannes Film Festival 2017

 

Relaterede artikler