Bella Hadid har andre karriereplaner end modellivet

Bella Hadid har andre karriereplaner end modellivet
Foto: All Over Press

Den 20-årige topmodel Bella Hadid har allerede et CV, der kan imponere de fleste. Men nu tilkendegiver den unge model i et nyt interview, at hun er interesseret i at skifte modelkarrieren ud til fordel for at blive skuespiller – i hvert fald på et tidspunkt.

Bella Hadids fremtidige karrieredrøm kom frem, da hun blev spurgt af det amerikanske modemagasin Women’s Wear Daily (WWD), om hun kunne overveje andre projekter udover at være model, hvortil modellen svarede:

”Jeg bliver ved med dette et stykke til og rider ligesom færdig på bølgen. Og så på et tidspunkt begynder jeg forhåbentlig på noget skuespil. Men jeg ønsker at give min fulde opmærksomhed til den ene eller anden ting.”

Læs også: Gigi og Bella Hadid har taget modebranchen med storm

Men der går nok lidt tid, før Bella Hadid er færdig med sin modelkarriere og dedikerer sin tid til det hvide lærred. For udover at hun for øjeblikket deltager i diverse kampagner, er hun talskvinde og ansigt for både Dior Beauty og Nike, for ikke at tale om alle de store shows, hun netop har gået under de internationale modeuger. Desuden er det ikke længe siden, at Bella Hadid kunne løfte sløret for sin debut som designer med en kollektion for det grungy, rå mærke Chrome Hearts.

Se også: Bella Hadid debuterer som designer

Der er ingen tvivl om, at den smukke model klarer sig godt. Men når det engang bliver tid til at lægge modelkarrieren på hylden, ved hun også allerede hvilken rolle, hun kunne tænke sig at spille: ”Jeg tror godt, at jeg kunne tænke mig at spille superhelt” –

... Så watch out Jennifer Lawrence! Du har fået dig en konkurrent.

Se med i galleriet hvor vi har samlet et par billeder af den altid smukke og stilfulde Bella Hadid.

Bella Hadids bedste stiløjeblikke

Køb ELLE

Relaterede artikler