Alt du skal vide om Selena Gomez og Justin Biebers on-off forhold

Foto: All Over Press
Der vil altid være op- og nedture i et forhold, men taler vi om Selena Gomez og Justin Biebers forhold, er det vist ikke for meget at betegne deres forhold som lidt af en rutsjebanetur.
 
 
Parret har nemlig være on/off siden 2011, og nu ser det ud til, at der kan tilføjes endnu et kapitel til the never ending ’Jelena’-lovestory, som deres trofaste fans kalder dem.
 
For siden Selena Gomez og The Weeknd sluttede deres 10 måneders lange forhold i slutningen af oktober 2017, har de to eks-turtelduer Justin Bieber og Selena Gomez igen fyret op under kærlighedsbålet.
 
Og det har været til glæde for både millioner af fans og ikke mindst paparazzierne, der har fanget et hav af billeder af parret på alt fra en cykeltur i Los Angeles til en morgenmadsdate og senest til ishockey-træning, hvor Selena sad på sidelinjen og kiggede forelsket på sin ”nye” flamme.
 
 
Men hvad er op og ned i den her 'never ending lovestory' om Justin Bieber og Selena Gomez?
 
Vi har forsøgt at skabe et overblik over hele #Jelena-romancen - lige fra første side i den stormfulde kærlighedshistorie blev skrevet i 2011 og frem til i dag, hvor spørgsmålet endnu står uvist. For er Selena Gomez og Justin Bieber sammen igen, er de bare venner, eller er det hele et mediestunt? Vi håber uden tvivl på det første!
 
Få et overblik over hele deres kærlighedshistorie i galleriet... 
 

Alt, du skal vide om Selena Gomez og Justin Biebers on-off forhold

 

Relaterede artikler