Alexis Ren er den smukke Instagram model, du ikke kender

Foto: @alexisren

Alexis Ren er en del af en ny generation på Instagram, som på hendes profil @alexisren, viser smukke billeder af tropiske strande og sin yndefulde beach-body, og har dermed opbygget et misundelsesværdigt univers, som vi andre kun kan drømme om at være en del af. Livet for den nu 20-årige Instagram-model har dog ikke altid været let. Alexis startede sin Instagram-succes med sin daværende kæreste Jay Alvarrez, som også arbejder som model. Sammen byggede de et misundelsesværdigt Instagram-imperium, rejste hele kloden rundt og blev betalt for deres rejser igennem sponsorater.

Først efter et grimt brud med Jay Alvarrez tidligere i år, som blev meget offentligt eksponeret via Twitter, måtte Alexis Ren finde sig selv som menneske og som forbillede. Det inkluderede blandt andet, at hun for første gang offentligt åbnede op for den spiseforstyrrelse, der havde hjemsøgt hende gennem forholdet med sin daværende modelkæreste.

Læs også: Kim Kardashian: Her er min største Instagram-fejl nogensinde

Livet var altså ikke så picture-perfect som det så ud for Alexis Ren på Instagram, der er hendes mest brugte platform. Da hun viste sig fra sin mest sårbare side, begyndte hendes følgere at se op til hende på en helt ny måde, der kun gjorde hende mere populær. Hun beviste, at hun ikke blot var et kønt ansigt, som levede et misundelsesværdigt liv – hun var et menneske, vi pludselig kunne se i øjenhøjde.

Igennem Alexis Ren’s opture og nedture, har den californiske model altså formået at bygge et bemærkelsesværdigt image, og hendes fanskare har fulgt trop – med hendes nu over 10 millioner følgere, er det sikkert at sige, at Alexis Ren er en af de mest succesfulde Instagram-modeller nogensinde.

I kølvandet på sin succes har den smukke model netop lanceret sin første tøjkollektion "Ren Active" i samarbejde med den amerikanske webshop Revolve, hvor der er fokus på fitnesstøj, der både kan bruges inde- og udenfor et fitnesscenter.

Se mere fra Alexis Ren's fitness kollektion her

Vi spår Alexis Ren en lovende fremtid, der både vil give hendes millioner af følgere mange flere misundelsesværdige strand- og fashionøjeblikke fra første række. Vi har samlet ti af den smukke it-girls bedste Instagram-øjeblikke lige her...

Alexis Ren er den smukke Instagram model, du ikke kender

Relaterede artikler