7 Hollywood-frierier der gik helt galt

Når Hollywood-frierier går helt galt
Foto: All Over Press

When two become one...

Ak ja, der er ikke et øje tørt, når vores yndlingspar fra Hollywood vælger at slå pjalterne sammen og blive gift.

Når bryllupsklokkerne ringer i Hollywood, er det normalt historien om den perfekte kjole, den perfekte bryllups-location og selvfølgelig, den perfekte diamantring, som oftest bliver fortalt. Dertil kommer det øjeblik, der går forud for alle de andre nævnte ting: Frieriet. Det store øjeblik, hvor manden (som regel) går ned på knæ og stiller make-it-or-break-it spørgsmålet over dem alle: Vil du giftes med mig?  

Ja i Hollywood, sørger de fleste celebs for, at male et picture-perfect billede af deres liv, deres kærlighedsforhold, øjeblikket hvor den ene friede til den anden og nå ja - alt andet. 

Læs også: Bryllup i 2017: Her er de 9 trends, du skal holde øje med.

Dog har nogle Hollywood-par i årenes løb, åbnet op for deres knap-så-perfekte frieri, der tæller alt fra en mistet diamantring i sandet på en strand i Hawaii til frieriet, der næsten gik i vasken - bogstaveligt talt - på grund af en opvask, der skulle klares.

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet 7 af de mest tåkrummende øjeblikke i Hollywood-frieriernes historie (men som alligevel er ret søde)…

7 Hollywood-frierier der gik helt galt

Relaterede artikler