7 Hollywood-breakups, der faktisk giver mening

7 Hollywood-breakups der faktisk giver mening

Breakups er aldrig sjove. Det er et faktum, som de fleste af os kommer til at indse på det ene eller andet tidspunkt. Når Hollywood-stjernerne går igennem et breakup, er det ikke blot den følelsesmæssige smerte de må bearbejde, men også det faktum, at hele verden oftest følger med fra sidelinjen.

Læs også: Do's and don'ts: Det kan vi lære af de kendtes breakups

Gennem årenes løb, har vi set mange bedårende-"ja, selvfølgelig!"-par i Hollywood finde sammen, for derefter desværre at gå fra hinanden igen. Nogle breakups har været særdeles offentlige og brutale, og de respektive parter har lade onde ord flyde frit online. De fleste brud i Hollywood har haft store konsekvenser, som pressen naturligvis har været hurtig til at opsnappe. Hvem husker ikke at Britney Spears barberede sig skaldet i løbet af sit sammenbrud tilbage i 2007? Sangerinden forklarede senere, at hendes breakdown skyldes bruddet med den professionelle danser Kevin Federline.

Læs også: 12 celebrity-par, der stadig skulle arbejde sammen efter deres break-ups

Andre celebs har bearbejdet smerten ved at skrive sange om deres tidligere 'lovers' i stedet, som ligger til grund for mange superhits, blandt andet fra Taylor Swift, som efterlader de fleste med en teori om, hvorvidt sangerinden nogensinde kunne havde blevet så populær uden hendes ' ups and downs' med de mange mænd, som tæller blandt andet Harry Styles og Calvin Harris.

Noget er sikkert – et breakup virker oftest meningsløst og meget, meget vemodigt. Men nogle gange, i hvert fald – for set i bakspejlet, kan det også være den helt rigtige beslutning for begge parter. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet syv Hollywood breakups, der rent faktisk giver perfekt mening…

7 breakups i Hollywood der faktisk giver mening

Relaterede artikler