28 gange, vi blev forelskede i Brad Pitt

Foto: Troy

Den smukke og talentfulde skuespiller Brad Pitt har ofte gjort os bløde i knæene med sin skarpskåret overkrop og sit intense blik. Ja, intet mindre end 28 gange kunne vi i hvert fald komme i tanke om, at den 53-årige amerikaner har fået vores hjerter til at springe et slag over (... Se hvilke øjeblikke vi taler om i galleriet længere nede).  

William Bradley, bedre kendt som Brad Pitt, blev født i 1963 i Shawnee, Oklahoma. Hans familie flyttede kort tid efter til Springfield, Missouri, hvor han voksede op og gik på Kickapoo High School. Her var han, udover at være en flittig studerende, aktiv sportsmand, studenterpolitiker og arbejdede i skoleteatret. Senere blev han optaget på journalistik på Missouri School of Journalism, hvor han kort tid før den sidste eksamen forlod skolen for at tage til Hollywood og udleve sin drøm som skuespiller.

I Hollywood gik han på en af de mest anerkendte teaterskoler, mens han tjente til dagen og vejen gennem forskellige småjobs. Men der gik ikke længe, før han fik sine første mindre roller i diverse tv-serier for fem år senere at bryde igennem med rollen som seriemorder i 'Kalifornia' (1993). Derefter gik det stærkt med hovedroller i film som 'Seven' og 'Syv år i Tibet', hvor Brad Pitt virkelig fik slået sit navn fast. 

Efterfølgende har Brad Pitt medvirket i store film som blandt andet ’Troy’, ’Ocean’s 11’ (og 12) og 'World War Z' samt været nomineret til en Golden Globe og en Oscar for sin rolle i 'Twelve Monkeys' i 1995.

Privat har Brad Pitt et tidligere ægteskab med Jennifer Aniston, som han blev skilt fra, da han mødte Angelina Jolie i 2005. Angelina Jolie og Brad Pitt mødte hinanden under indspilningerne til ’Mr. & Mrs. Smith’, og Brad Pitt blev kort tid efter adoptivfar til Angelina Jolies to adopterede børn. Parret blev gift i 2014 og har nu seks børn sammen, men desværre sluttede kærlighedshistorien i september 2016, da Angelina Jolie søgte om skilsmisse.

Vi er dog stadig vilde med den flotte mand, der altid tager sig godt ud på de hvide lærred, derfor har vi i galleriet fundet 28 gange, hvor vi er blevet forelskede i ham.

x gange, vi er blevet forelskede i Brad Pitt

 

Relaterede artikler