24 gange vi blev forelskede i David Beckham

Foto: All Over Press

Veltrænet krop? Tjek! Bad-boy attitude? Tjek! Ikon status? Tjek! Nuttede børn, også tjek. David Beckham kommer med hele pakken (og mere til) og han har været én af de mænd vi har kigget langt efter allerede lang tid inden vi kunne udtale 'Louis Vuitton' korrekt. I 1990'erne, hvor han strøg over grønsværen hos Manchester United og definerede hele det britiske imperium som fodboldnation med sin præcist sparkede venstre fod, var han (vidst nok) også det bærende argument for, at flere piger pludselig begyndte at spille fodbold... 

Vi fik dog for alvor øjnene op for den smilende David da han i slutningen af 1990'erne fandt sammen med et andet teenage-idol, nemlig Posh Spice, aka. Victoria Adams (nu Beckham, red.). Og det skulle snart vise sig at Hr. Becks kunne mere end blot at skrue bolde ind i nettet. Sideløbende med sin professionelle fodboldkarriere både på det engelske landshold, for Manchester United, Real Madrid, Paris Saint Germains og LA Galaxy har David Beckham nemlig gjort sig til som herremodel (primært delvist afklædt) for brands, som selv de største mandlige modeller ville ofre deres førstefødte for at få i hus. En af de mest mindeværdige er en længerevarende kontrakt med H&M, hvor David Beckham oser af 'rigtig mand' iført noget så beskedent som basis bomulds boxershorts. Sjældent har bomuld været så attraktivt. 

David Beckham har de seneste år desuden skiftet fodboldplænen ud med et imponerede personligt brand og ikke mindst en spirrende karriere på det store lærred, hvor han både har gjort sig som rebelsk bike-rider i Outlaws og som arret ridder i nyindspildningen af ’King Arthur’, der havde premiere i 2017, og er desuden en aktiv ambassadør for Unicef, som han støtter ved at besøge børn og landsbyer i U-lande. 

Men der, hvor David Beckham virkelig har været inde og dirke ved vores hjertelås er, når han er helt privat. Eller, så privat som man nu kan være, når hele verden følger med i alt hvad man laver. Men det er som familiefar og som overhoved for hele Beckham-klanen, at David for alvor får knæene til at svaje som kogt spaghetti og blodet til at strømme hurtigere end Mississippi hos kvinder verden over. Med Victoria ved sin side har han nemlig sat nye højder for 'power couple' og ikke mindst 'family goals' - og vi bliver forelskede i Hr. Beckham igen og igen, hver gang han poster et billede på Instagram, hvor han med få ord får fortalt hele verden, hvor meget han elsker 'sin' Victoria og ikke mindst parrets fire børn, Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper. Familien står sammen, og det er slet ikke til at stå for, når hele Beckham-klanen sidder bænket front row til Victoria Beckhams modeshows (gerne side om side med Anna Wintour og lille Harper på skødet af 'daddy'), hvor de viser, at de støtter mama Becks.

Læs også: David Beckham er aktuel i sin første spillefilm. Se traileren her!

Dog står ét øjeblik helt klart på nethinden, som det øjeblik, hvor David Beckam smeltede vores hjerter for good, nemlig da han delte et billede af en storginende Posh Spice med teksten "See, I told you she smiles..." var vi klar til at forlade hus og hjem for at slutte os til det Beckhamske harem. 

Læs også: 27 gange vi blev forelskede i Matthew McConnaghey

I galleriet nedenfor har vi fundet 24 ydeligere øjeblikke, hvor vi David Beckham mindede os om, at han er en mand, vi altid vil være lidt forelskede i...

24 gange vi blev forelskede i David Beckham

 

 

Relaterede artikler