20-års jubilæum: 'Spice World - The Movie' vender tilbage

Foto: All Over Press
I'll tell you what I want, what I really, really want
So tell me what you want, what you really, really want
I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha)
I wanna really, really, really wanna zigazig ah
 
… du har sunget det tusind gange, og hver gang du hører megahittet i radioen, så er det umuligt at sidde stille. For selvom det nu er 20 år siden, at den engelske pigegruppe, Spice Girls, tog verden med storm, så sidder alle de mange hits helt fast på den indre trommehinde.
 
 
Spice Girls-feberen ramte nemlig enhver pige, der var barn i 90'erne. Om hvad enten man var den energiske 'Sporty Spice' (Melanie C), den krølhårede, karismatiske 'Scary Spice' (Melanie B), den blonde, baby-doll 'Baby Spice' (Emma Bunton) eller den rødhårede 'Ginger Spice' (Geri Halliwell) eller den stilfulde 'Posh Spice' (Victoria Adams, i dag Victoria Beckham), så havde vi alle én, som vi identificerede os med.
 
Og vi tør næsten godt vove pelsen og sige, at Spice Girls var 90’ernes absolutte number one pigegruppe! Med et utal af hits røg de lynhurtigt til tops på diverse musiklister og deres ikoniske looks blev til samlekort, som vi sirligt placerede i fotoalbums og begejstrede byttede i skolegården. 
 
... Og i år er det så præcis 20 år siden, at filmen om de 5 Spice Girls-piger 'Spice Girls - The Movie' havde premiere, og det fejres med en særlig biografvisning af filmen i udvalgte biografer fredag den 29. september 2017. 
 
Indtil videre er det kun i biografer i England, at filmen bliver vist, men på bandets officielle Facebook-side, skriver de, at "fans over hele verden" godt kan begynde at glæde sig og krydse fingre, da de hele tiden tilføjer nye steder at vise filmen.
 
... Og her på ELLE-redaktionen er fingre og tæer i hvert fald allerede krydset for at gensynet også rammer de danske biografer!

Psst... Vil du med et hurtigt smut tilbage til 90'erne, så kan du i galleriet nedenfor se billeder fra pigernes storhedstid og nedenfor kan du se traileren for 'Spice Girls - The Movie'

':

 

Spice Girls vender tilbage

 

Relaterede artikler