19 gange vi blev forelskede i Ryan Gosling

Ugens hunk: Ryan Gosling
Foto: All Over Press

Han kan få enhver piges hjerte til at smelte med sit charmerende smil og sine blå øjne - og så er han en mand, der både kan være sød og nede på jorden, men også en vaskeægte bad boy. Det er selvfølgelig Ryan Gosling, vi snakker om, og i denne uge tager vi et tilbageblik på nogle af de mange gange, vi har fået et mindre (eller større!) crush på den lækre skuespiller.

Læs også: It's all about love: Kendispar der blev forelskede på filmsettet

Ryan Gosling er født i 1980 og kommer oprindeligt fra Canada. Hans karriere startede, da han deltog i Disney Channels Mickey Mouse Club 1993-1995, og han har siden da spillet med i 29 film. Første gang han for alvor slog benene væk under os var i 2002, da han spillede den mandlige hovedrolle i The Notebook, hvilket han modtog i alt fem priser for. Efterfølgende har han været nomineret og vundet et utal af priser - senest for sin præstation i La La Land, som han vandt en Golden Globe for samt var nomineret til Oscar for i kategorien Best Actor.

Ryan Gosling er opvokset i London, Ontario hos forældrene, der begge var momoner. Forældrene blev dog skilt, da han stadig var barn, og han blev boende sammen med sin mor og ældre søster. Dette har han senere fortalt, har gjort, at han er i stand til at tænke som en pige - Mon det er derfor, at han altid ved, hvilke knapper han skal trykke på hos det kvindelige køn?  

Han blev i en tidlig alder diagnosticeret med ADHD, hvilket betød, at han blev hjemmeskolet i en periode og begyndte at optræde i en tidlig alder for at komme af med noget sin energi. Ryan Goslings tid på skolebænken sluttede dog, da han som 17-årig droppede ud af high school for at give sin fulde opmærksomhed til skuespillet.

Se også: Eva Mendes og Ryan Gosling er blevet forældre igen

Privat har Ryan Gosling tidligere dannet par med Rachel McAdams efter, at de spillede sammen i The Notebook. Men han er nu gift med den smukke, eksotiske skuespillerinde Eva Mendes, og sammen har parret to børn.

Er du ligeså vild med den charmerende Ryan Gosling som os? Så se med i galleriet hvor vi har fundet 19 gange, den flotte mand har stjålet vores hjerter - men som værten Jimmy Kimmel så rigtig sagde til The Oscars 2017: Kig ikke ind i hans øjne!

Ugens hunk: Ryan Gosling

Køb ELLE

Relaterede artikler