12 skuespillerinder, der skjulte graviditeten i store roller

Foto: All Over Press

Nogle filmroller kræver ekstra meget af den pågældende skuespiller, og gennem årenes løb har Hollywood stjerner været nødt til at skjule deres graviditet, der oftest ikke var planlagt, for at møde instruktørens krav. 

Film er altid planlagt længe før, at de bliver filmet, og skuespillerinder takker derfor også oftest ja til deres roller længe før, man begynder på selve optagelserne. Når der så pludselig er en baby på vej, hvad gør man så? 

Det eneste valg, de store skuespillerinder har er, at gemme deres struttende maver lidt af vejen, så graviditeten ikke har nogen effekt på den pågældende rolle eller film - og heldigvis står der et helt hold klar med makeup og tøj for at hjælpe processen lidt på vej. Dermed har stylister og makeup artister gentagne gange været på overarbejde for at skjule de strålende, struttende maver, der er gemt af vejen i store, løse kjoler - ja der er sågar eksempler på, at man har været nødt til at bruge kropsproteser! 

Læs også: ELLE Update: Dét sker i September

Men med makeup, den rette styling og den rette kameravinkel kan man heldigvis manipulere med meget, og i galleriet nedenfor har vi samlet 12 graviditeter, som på helt utrolig vis er blevet skjult på skærmen, selvom nogle skuespillerinder endda var gravide i helt op til 5. måned. 

Her er 12 skuespillerinder som skjulte sin graviditet i film og tv roller

Relaterede artikler