Foto: @kimkardashian
gossip

Kim Kardashian og Pete Davidson spottet på romantisk date

af Julie Sofie Hauritz 24/11/2021
Lige siden Kim Kardashian og Pete Davidsons læber mødtes første gang på det flyvende tæppe i 'Saturday Nigh Live', har rygterne svirret om de to kendisser - er de mere end bare gode venner? Nu er det bekræftet, og parret er blevet spottet på endnu en romantisk date.

Lige siden Kim Kardashian og Pete Davidson kyssede i det amerikanske talkshow 'Saturday Night Live' og senere blev spottet hånd-i-hånd i en rutsjebanetur i den amerikanske halloween-forlystelsespark Knott's Scary Farm tilbage i oktober, har fans spekuleret i, om de to stjerner er mere end bare venner. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selv kilder tæt på Kim og Pete har været uenige om, hvorvidt der var mere end bare venskab mellem de to, men nu er det endelig bekræftet. Parret er nemlig blevet spottet hånd i hånd til en romantisk date night på den italienske restaurant Giorgio Baldi i Santa Monica, Californien. 

Se billederne fra daten lige her: 

Selvom parrets flirt kom som en kæmpe overraskelse for de fleste, så viser det sig, at 'Keeping Up with the Kardashian'-stjernen og 'Saturday Night Live'-komikeren faktisk begår sig i nogle af de samme kredse. 

Pete er nemlig gode venner med rapperen Machine Gun Kelly, som tilfældigvis er en nær ven af Kourtney Kardashians forlovede, Travis Barker. I mellemtiden dater Kelly Megan Fox, som også er venner med Kourtney - så måske er Kim og Pete det helt rigtige match, vi bare ikke havde set komme?

Vi glæder os i hvert fald til at følge med på sidelinjen, og måske kan Pete vise Kim "a whole new world".