Karl Lagerfelds underlige allergi

Modeugen i Paris, som er den sidste i rækken af internationale modeuger, som viser, hvad vi kan vente os af foråret og sommeren 2013, er ved at være afsluttet.
Og Karl Lagerfeld har naturligvis været flittig gæst under ugens events. I den forbindelse har han givet et interview til herremagasinet M.
Det er der, som vanligt, kommet nogle fantastiske citater ud af.

Karl Lagerfeld har nok en del til fælles med sin fashion-kolega Louboutin, som i et interview har udtalt, at han hader hele konceptet omkring behageligt fodtøj, som han sammenligner med et dårligt parforhold.
Læs Louboutin-artiklen her.

Lagerfeld har nemlig udtalt til M, at han er fysisk allergisk overfor klip-klappere. Hvordan denne allergi kommer til udtryk, kommer han ikke nærmere ind på.
Desuden nævner Karl ved samme lejlighed, at han hader, når folk rører ved hans hænder. Derfor står han selv for sine egne manicurer, hvilket han efter egen mening er ret dygtig til.

Lagerfeld har altid hansker på med hul til fingrenes yderste led.
Dette skyldes blandt andet hans aversion mod, at andre skal røre hans hænder, men også, at han mener, de får hans arme til at se længere ud, og lange arme skulle, ifølge designeren, på fransk signalere, at man er indflydelsesrig.
Hullerne til fingrene er der, så han kan holde på en blyant, når han skal tegne og designe.

Karl Lagerfeld har fået en killing ved navn Choupette, som han bruger al sin fritid (+ mange penge og tjenestefolk) på. Katten har tre iPads og kommer til tjek hos dyrlægen hver 10. dag. Se det lille kræ her.

Karl Lagerfeld går som bekendt altid med solbriller, og det er efter hans eget udsagn fordi, han ligner en hundehvalp, når han tager dem af.
Se brilleløse Karl i galleriet og døm selv.

Karl Lagerfeld uden solbriller

Relaterede artikler