Topmodellen Adriana Lima bruger Instagram til overraskende budskab

Adriana Lima bruger Instagram til overraskende budskab
Foto: All Over Press

Den 10. december 2017 postede topmodellen Adriana Lima et billede på sin Instagram profil, med et noget kryptisk budskab.

Det vil sige, at budskabet var egentligt meget klart – for som hun selv skriver under billedet, så vil hun ikke længere ’tage sit tøj af for ligegyldige årsager.'

 

Et opslag delt af Adriana Lima (@adrianalima) den

9. Dec 2017 kl. 10:14 PST

Instagram-billedet fik nok størstedelen af sine 11,5 millioner følgere til at undre sig. For kunne hendes beskrivelse betyde, at Adriana Lima siger farvel til Victoria’s Secret, efter hele 18 år hun har gået i det ekstravagante, årlige modeshow?

Så da hendes Instagram-billede gik viralt, og betænkelighederne voksede sig større og større i kendis-land, måtte supermodellen offentligt forklare, at hun ikke har planer om at forlade Victoria’s Secret showet – endnu.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Adriana Limas talsmand aflivede derfor rygterne i en udtalelse til det amerikanske nyhedsmedie Pepole.

Adrianas repræsentant forklarer: ”Som Adriana nævnte i hendes billede, så modtog hun et jobtilbud for nyligt, hvor hun ikke var i overensstemmelse med retningslinjerne. Adriana føler sig heldig at kunne arbejde med alle de brands hun gør, herunder Victoria’s Secret.”

Så det viser sig altså, at Victoria’s Secret ikke er den ’ligegyldige årsag’ hun referer til. I stedet benyttede den brasilianske supermodel egentlig bare chancen for, at slå et slag for girlpower.

Læs også: Ballade i Kina: Victoria's Secret stjerner ramt af indrejseforbud og e-mail hacking 

Og vi er da også mange, som er glade for at vi ikke behøver at skulle sige farvel til Adriana Lima endnu. For den 36-årige model er noget af en Victoria’s Secret veteran med hele 18 shows på CV’et.

Selvom hendes langbenede kollega, Alessandra Ambrosio (som også har 18 modeshows på den veldrejede bag), hængte sine Victoria’s Secret englevinger på hylden for good efter årets show i Shanghai, så regner Adriana Lima altså ikke med at stille sine englevinger fra sig anytime soon.

Som Adriana Lima tidligere har udtalt til People: ”Jeg regner med at komme op på 20 shows. Måske mere – det ved man aldrig.”

Psst… Få et gensyn med alle årets langbenede skønheder fra Victoria’s Secret efterfesten i Shanghai i november 2017, i galleriet herunder. Måske finder du inspiration til årets nytårskjole?

Den lyserøde løber: Se kjolerne til årets Victoria’s Secrets afterparty

Relaterede artikler