Set på Instagram: Stjernerne til Golden Globes

Foto: Instagram

Når Hollywood inviterer til fest, er det helt sikkert, at det bliver dokumenteret i alle afskygninger - og ikke kun i medierne, men naturligvis også på de sociale medier, herunder stjernernes egne.

Og den 74. udgave af Golden Globes, som løb af stablen den 8. januar 2017, var ingen undtagelse. Med kjoler, makeup og håropsætninger, der sad 'on point', var der masser af forberedelser før showet og 'moments' under og efter showet, der skulle dokumenteres på stjernernes Instagram-profiler. 

Se også: Golden Globes 2017: Her er alle kjolerne fra den røde løber

Vores egen danske Susanne Bier var aktuel med miniserien "Natportien", som var nomineret i hele fire kategorier. Miniseriens tre hovedpersoner, Hugh Laurie, Tom Hiddleston og Olivie Colman, løb alle med en pris for deres medvirken i serien, hvilket uden tvivl var et af aftenens højdepunkter - set med danske briller på. Allerede inden showet startede var Susanne Bier i strålende humør, hvilket tydeligt sås på hendes Instagram, hun postede et billede af sig selv under forberedelsen til aftenens rød løber-look.

Aftenens helt store vinder blev filmen "La La Land" med Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollerne, som i alt vandt syv priser, heriblandt titlen som ”Best Motion Picture, Musical or Comedy” og ”Best Actor/Actress, Musical or Comedy” til Emma Stone og Ryan Gosling. Og som altid er Emma Stone en af de stjerner, som godt kan gøre lidt grin med sig selv på de sociale medier (... se selv med i galleriet!). We love it! 

Læs også: Aftenens 10 sødeste par til Golden Globes 2017

Af andre højdepunkter under hashtagget #GoldenGlobes2017 var John Legends billede af sig selv og Meryl Streep med teksten: ”Met the Queen after her speech” med reference til den takketale, som Meryl Streep holdte på aftenen. Meryl Streep modtog den prestigefyldte Cecil B. DeMille-pris for sin lange karriere. Takketalen brugte hun blandt andet til at adressere en direkte kritik til USA's nye præsident Donald Trump og hans tendens til at ydmyge andre under valgkampen. 

Der var med andre ord masser af gyldne øjeblikke at finde på stjernernes Instagram-profiler, og i galleriet kan du se nogle af de bedste fra aftenen.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet. 

Set på Instagram – Stjernerne til Golden Globes

Relaterede artikler