Set på Instagram: Saint Laurent LA Show

Foto: Instagram

Natten til torsdag, dansk tid, løb det kæmpe store Saint Laurent modeshow af stablen på en af Los Angeles' mest eftertragtede adresser, nemlig Hollywood Palladium Theatre. 

Som et af Hollywoods mest eftertragtede, ældste og største lokationer kunne modehuset, Yves Saint Laurent skrive sig ind i Palladiums historie ved siden af Frank Sinatra, Prince, Bob Dylan og The Rolling Stones, som tidligere har afholdt koncerter i de luksuriøse og eksklusive omgivelser i Palladium. 

Kendte ansigter og store stjerner, såsom Justin Bieber, Rosie Huntington-Whitely, Lady Gaga, Sam Smith og mange flere, mødte op for at se og opleve det enorme, hypede og super eksklusive modeshow. 

Læs også: Justin Bieber og Kendall Jenner i front for Calvin Klein SS16 kampagne

Det var brandets A/W 2016-17 kollektion, som blev præsenteret på catwalken, hvor blandt andet Saint Laurents eget stjerneskud, modellen, Marjan Jonkman var at spotte. 

Inden, under og efter det store Saint Laurent show på Palladium, forevigede og delte mange af de verdenskendte gæster det enorme event med omverdenen på blandt andet Instagram. ELLE-redaktionen har samlet nogle af de fine billeder fra showet til dig i galleriet! 

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Set på Instagram: Saint Laurent LA Show

Relaterede artikler