Set på Instagram: Hjemmelavede ispinde

Foto: Instagram

Under modeugen i København var der én ting udover de mange smukke SS16-kollektioner, vi særligt lagde mærke til. Det var hverken accessories, it-items, udsmykninger eller makeup, men derimod noget meget mere delikat - is!

Hos Tommy Hilfiger bød de på is lavet med flydende nitrogen, By Malene Birger havde fået lavet en særlig special edition wrapping til deres lækre ispinde, der blev delt ud efter howet, og Mads Nørgaard havde sågar lavet sin egen is!

Læs også: ELLE Rejser: Oplev fine Bornholm

Og det er han bestemt ikke ene om at gøre. Før var det cupcakes, så macarons, og nu er det blevet ispinden, vi har kastet os over hjemme i køkkenerne og forsøgt at gøre mere og mere lækker, speciel og smuk at se på. 

Vi er vilde med den nye trend, der både indbyder til at lave sunde og anderledes alternativer til den klassiske sukkerfyldte fløde eller sodavandsis, men også til at eksprimentere med farve, smag og form eller bare sammensætte lige præcis de ingredienser, du ikke kan få nok. 

Læs også: Gigi Hadid er stjernen i ny Calvin Harris musikvideo

Vi har fundet den bedste inspiration til den hjemmelavede ispind her i galleriet. Kig med og mærk lækkersulten komme snigende!

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Se på Instagram: Hjemmelavede ispinde

Relaterede artikler