Set på Instagram: Her holder kendisserne ferie i januar

Set på Instagram: Her holder de kendte ferie i januar
Foto: Instagram

For mange betyder januar koldt og gråt vejr samt lange arbejdsdage. Men det gælder bestemt ikke for mange af vores yndlings-kendisser.

Instagram har de seneste dage være fyldt med smukke og farverige billeder af alt fra sandstrande, flotte bikinier og lækre solbriller til lækre billeder fra poolkanten med en farverig drink i hånden. Med andre ord: alle de scenarier man drømmer om at skifte januars kulde ud med. 

Hollywoods inderkreds har nemlig taget deres mænd eller veninder under armen og er fløjet til lækre feriedestinationer i Mexico, Brasilien og Caribien, hvor vinterjakken er blevet skiftet ud med bølget hår, farverige drinks og blomstrede bikinier - vi er kun lidt misundelige!

Læs også: Mie Juel: Her er mine 13 bedste tips til Californien

Foruden kendisser i Hollywood som Kylie Jenner, Cindy Crawford og Alessandra Ambrosio, er der også masser af kendte danske kvinder, der er taget til varmere himmelstrøg. Pernille Teisbæk er sammen med sin forlovede taget til Los Angeles og Las Vegas, mens Medina og den danske model Nadja Bender nyder livet på Miami Beach. 

Se alle de kendte kvinders feriedestinationer og dertil lækre feriebilleder i galleriet nedenfor.

Set på Instagram: Her holder de kendte ferie i januar

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler