Set på Instagram: Her er de 20 største amerikanske it-girls

Set på Instagram: Her er de 20 største amerikanske it-girls på Instagram
Foto: Instagram
I denne måneds ELLE har vi amerikansk tema med alt, hvad vi på ELLE-redaktionen elsker og beundrer ved Guds eget land. Derfor skal denne uges 'Set på Instagram' selvfølgelig også afspejle "stars and stripes".  
 
Nogle af dem, som vi på ELLE-redaktionen elsker at følge på Instagram, er alle de smukke og ikke mindst populære unge kvinder, som har domineret magasinforsider, diverse røde løbere og sociale medier - nemlig de såkaldte it-girls. 
 
Læs også: Er du den nye Kendall Jenner? Love Magazine og Kendall Jenner leder efter den nye it-girl 
 
Siden 1990'erne er den moderne it-girl blevet en udbredt betegnele for stilfulde, smukke og ikke mindst populære unge kvinder. Det kan være alt fra skuespillerinder og sangere til modeller og reality-stjerner. En it-girl er med andre ord pigen, alle gerne vil være.
Se også: Zayn Malik skal designe ny kollektion for Versus, Versace 
 
Der har altid været noget særligt glamourøst over USA, og her på ELLE-redaktionen er vi særligt fascinerede af de amerikanske it-girls og hvordan, de kan bruge de sociale medier som en integeret del af deres karriere. Og nogle af dem, der har flest følgere på Instagram, er tilmed udelukkende kendte for at være kendte på det sociale medie. I USA kan alt virkelig lade sig gøre. 
 
I galleriet finder du de 20 største it-girls i form af skuespillere, modeller, sangere og andre it-girls på Instagram. Kan du mon gætte, hvem nummer 1. på listen er? 
 

Set på Instagram: Her er de 20 største amerikanske it-girls

 
ELLEs nyhedsbrev
 
 

Relaterede artikler