Her er Kendall og Kylie Jenners hidtil ukendte kusine

Foto: @nataliezettel/All Over Press

Bedst som vi troede, at freden havde lagt sig i Kardashian/Jenner familien efter en periode hvor ikke kun én eller to, men hele tre graviditeter rygtevis blev bekræftet på skift, er der nu igen nyt fra en af de mest famøse familier i USA.  

Og også denne gang handler nyhederne mere eller mindre om familieforøgelse. 

Det er nemlig kommet frem, at Kardashian/Jenner-familien faktisk tæller endnu en gudesmuk pige, som indtil videre har formået at holde sig sikkert udenfor mediernes søgelys - men sådan er det bestemt ikke mere. 

Natalie Zettel er navnet på den kønne 18-årige pige, som familiens omverden nu har fået øje på via sociale medier. Og med de perfekte øjenbryn, de beundringsværdige kindben og det mørke hår ligner Natalie faktisk sine Jenner-kusiner en hel del. 

Natalie med sin mor Karen og sin bedstemor Mary Jo Campbell, som også er bedstemor til de fem Kardashian-søstre. Foto: @nataliezettel

Natalies mor Karen er Kris Jenners søster - og Kris Jenner er som bekendt mor (og manager) for Kardashian/Jenner søstrene Kylie, Kendall, Kim, Khloe og Kourtney.

Nu er Natalie vokset op, og er selv blevet en aktiv bruger af Instagram ligesom sine kendte kusiner - og sådan gik det altså til, at den hidtil ukendte kvinde er knap så ukendt mere.

Læs også: Sandt eller falsk? Her er alt du skal vide om Kylie Jenners mulige graviditet 

Natalie, der lige har færdiggjort high school, arbejder som model og hvis man tager hendes gener i betragtning, skal det da nok blive et succesfuldt foretagende.

Alt tyder derfor på, at søster-slænget må træde til side og dele rampelyset - hvilket de nok alligevel bliver nødt til at vænne sig til før eller siden, da der efter sigende er hele tre nye babyer på vej i starten af det nye år. 

Tjek Natalies profil ud på Instagram, eller swipe dig igennem galleriet nedenfor for at se meget mere til det hidtil ukendte medlem af Kardashian/Jenner klanen. 

Her er Kendall og Kylie Jenners ukendte kusine

Relaterede artikler