The Biebers Hailey og Justin får mathcende tatovering

Foto: @haileybieber

Det er ingen hemmelighed, at Bieber-parret er glade for tatoveringer, og de har begge mange af slagsen. Nu har de taget det til næste niveau og udvidet deres samling med en helt særlig tatovering.

Da man troede, at kærligheden mellem de to stjerner ikke kunne blive større, vælger de at forevige deres forhold med lidt blæk på kroppen. De har nemlig fået matchende tatoveringer, og der er det sødeste budskab bag dem.  

Justin var den første til at få tatoveringen af en lille fersken på halsen. Han fik den i forbindelse med hitsingle ’Peaches’, som er med på det nyeste album ’Justice’. Du kan se tatoveringen her:

Læs også: Zayn Maliks nye tatovering afslørede hemmelighed om datter ved et uheld

Tatovering hylder kærligheden

Selvom tatoveringen startede som en hyldest til sangen, er den nu blevet til et symbol på kærligheden mellem det kendte ægtepar.

Haliey Bieber valgte nemlig at få den selvsamme tatovering på armen for at vise sin kærlighed og støtte til Justin. Hvor sødt er det ikke lige!

Du kan se hendes tatovering lige her:

De har begge fået lavet fersknerne hos den berømte tatovør Dr. Woo, som også har tatoveret mange andre kendte såsom Miley Cyrus og Demi Lovato.

Udfordrer sine følgere

Udover tatoveringen har Hailey Bieber også hyldet sin mands nye single gennem en sjov udfordring på Instagram. Udfordringen har hun kaldt #PeachesMakeupChallenge.

Her har hun lavet en video, hvor hun rocker et ferskenfarvet makeup-look, mens at ’Peaches’ spiller i baggrunden. Hun opfordrer sine følgere til at prøve det samme look af. Se videoen her:

Støtten og kærligheden mellem de to turtelduer er helt og aldeles rosenrød!

Hvis du ikke kan få nok af tatoveringer, kan du i galleriert her se nogle af de helt vilde kendis-tatoveringer: 

Kendissernes tatoveringer

Læs også: Denne tatovering fortryder Hailey Bieber

Relaterede artikler