Gwyneth: Personlig træner forbedrede mit sexliv

Der skulle åbenbart bare en omgang hård træning til, før 40-årige Gwyneth Paltrow kunne genfinde glæden ved hende og Coldplay-stjernen Chris Martins sexliv. Skuespilleren fortæller nu, at det var kendistræneren Tracy Anderson, der skal takkes for de forbedringer, hun har oplevet med hensyn til sit helbred.

"Det gjorde underværker for mit liv, min selvtillid, mit sexliv, alt", siger hun i et interview med magasinet Reebok.

Gwyneth Paltrow blev kåret som den bedste klædte kvinde i 2012. Se hendes lækre stil her!

Gwyneth Paltrow, som har to børn med sin mand, fyldte 40 år i september, og selv om hun ikke så frem til den runde dag, så er hun alligevel meget glad for, hvordan hun tacklede fejringen.

"Om morgenen på min 40 års fødselsdag vækkede mine børn og min mand mig med store knus og gaver, og jeg fortsatte med at have den bedste uge i mit liv. Jeg føler mig virkelig glad over at være 40 nu, da jeg er på den anden side af det", siger hun.

Alt i alt er Gwyneth Paltrow nemlig lykkelig for de elementer, der tilsammen danner rammen om hendes liv i dag. Blandt andet hendes nære relationer.

"Der var afgjort en ubehagelig forventning. Men jeg er overrasket over, hvad jeg har været i stand til at opnå, at jeg har fastholdt mine vigtige forhold og har så fantastiske veninder, at jeg har to sjove, smukke børn, som kan give mig virkelig liv. På en måde, så føler jeg, at ingen skulle træffe store livsbeslutninger før de er 40. Det er der, det hele begynder med at falde på plads og blive klart", siger hun.

Få Tracy Andersons 10 bedste træningsråd her!

Relaterede artikler