Tyra Banks indrømmer plastikoperation

Foto: All Over Press

Tyra Banks, skønheden som vi måske bedst kender fra rollen som værtinde og co-producent på tv-programmet America’s Next Topmodel, har også selv haft kronede dage som topmodel.

Læs også: Her er de 9 mest populære kosmetiske behandlinger i Hollywood

Siden den langbenede Tyra blev opdaget som 15-årig, har hun gået ned af de mest fashionable catwalks i verden som Chanel, Valentino, Fendi og mange flere. Tyra Banks har også været reklamemodel for Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent og Ralph Lauren og hun har derudover været en fast del af det eftertragtede Victoria’s Secret-crew som model.

Nu er det dog kommet frem, at vejen til de største modehuse måske ikke har været helt naturlig. Tyra Banks har nemlig for nyligt afsløret, at hun har fået lidt hjælp udefra på særligt én kropsdel:

Næsen. Tyra, som senest har udgivet bogen, Perfect is Boring, med sin mor, afslører i bogen at hun har fået en plastikoperation, der gjorde hendes næse smallere og mindre. I den forbindelse forklarer Tyra Banks til det amerikanske medie People, at hun ikke kun har fået lavet næsen, men også har brugt extensions i lang tid. Sidste nævnte er dog, indrømmet, mere almindeligt udbredt blandt kendte (og os andre dødelige).

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Til samme amerikanske medie forklarer 44-årige Banks, at hun bestemt ikke er fan af no-makeup looket: ”Som model har jeg brug for makeup. Det synes jeg ikke, der er noget galt med”.

Good for you, Tyra! Vi synes, du er smuk uanset hvad.

Relaterede artikler