Farvel Sidste afsnit af KUWTK er optaget: Se de søde farvelgaver

Foto: Keeping Up With the Kardashians

I 2020 meddelte E!, at Kardashian/Jenner-familien ville sige farvel for altid til deres reality-show, Keeping Up with the Kardashians med deres 20. sæson som bliver vist i år. 

”Det er med tunge hjerter, at vi som familie har taget den svære beslutning at sige farvel til Keeping Up with the Kardashians. Efter 14 år, 20 sæsoner og hundredevis af episoder og spin-off shows, er vi mere end taknemlige for alle jer, der har fulgt os i alle disse år," skrev Kim Kardashian på sin Instagram tilbage i september 2020. 

I videoen herunder, kan du se Kim Kardashian, der hæver sit glas og skåler for 15 års Keeping Up With the Kardashians.

Iført eget design, SKIMS, fortæller hun: "Vi er lige blevet færdige med at filme, som i forevigt færdige. Vi er færdige, vi filmer aldrig igen - er det ikke for skørt?!"

Selvom Kim typisk ikke drikker alkohol, krævede denne specielle lejlighed lidt bobler. "Så vi tager en drink med crewet i min baghave, hvor vi hænger ud," fortsætter hun, inden hun hæver sit champagneglas med ordene: "Skål til - jeg ved det ikke... 15 år og 20 sæsoner af skørhed og masser af kærlighed."

I anledning af det allersidste afsnit af KUWTK, fik de fem søstre, inklusiv Kris Jenner, hver deres mikrofon, som de har haft på sig hver dag siden programmet startede med at filme for 14 år siden. Og det er altså den gave, mikrofonen, som Kim Kardashian har udkåret, som den bedste gave, hun nogensinde har fået.

Se billederne af gaven nedenunder. 

@kimkardashian

 

Den sidste sæson af Keeping Up With The Kardashians vil blive udgivet i år, men premieredatoen er endnu ukendt. Men mens du venter, kan du se med i galleriet, hvor ELLE har samlet nogle af de mest ekstravagante gaver, som Kanye har foræret til sin hustru gennem tiden. På listen kan ses alt fra vilde aktier til 1000 røde roser.

De 9 vildeste gaver, Kanye nogensinde har givet Kim

Relaterede artikler