'Sex and the city'-stjerne stiller op til guvernørpost i New York

Foto: All Over Press

Vi har ofte set hende indtage New Yorks livlige gader på fashionabel vis, når hun drikker cosmopolitans på de nyeste klubber, spiser muffins fra Magnolia Bakery og nyder den populære metropol sammen med Carrie, Samantha og Charlotte.

Men nu vil skuespillerinden, Cynthia Nixon, som vi bedst kender som advokaten 'Miranda' i ’Sex and the City’, indtage New York på mere politisk vis. I en video på Twitter har hun nemlig annonceret, at hun stiller op som kandidat, når der til september skal vælges en ny guvernør i New York.

Læs også: Powerkvinder i Hollywood: 13 skuespillerinder, der blev filminstruktører

For Cynthia Nixon er New Yorks gader nemlig meget mere end en kulisse. Skuespillerinden, der har boet i New York i hele sit liv, har en stor kærlighed til byen, som hun mener har brug for politiske forandringer:

Jeg elsker New York. Jeg har aldrig villet bo andre steder. Men noget må ændres”, siger hun i videoen.

For selvom det ser sådan ud i ’Sex and the City’-serien, så mener Cynthia Nixon ikke, at New York er verdens bedste storby. Hun mener nemlig ikke at politikerne bekymrer sig for befolkningen længere:

"Vores ledere svigter os. Vi er nu den mest ulige stat i hele landet. Med både utrolig rigdom og ekstrem fattigdom. Halvdelen af børnene i vores 'upstate' byer lever under fattigdomsgrænsen. Hvordan lod vi det ske?”, spørger hun i videoen, hvor hun også fortæller om sine politiske mærkesager:

Det er ikke første gang at Cynthia Nixon, der i dag er 51 år, har gjort sig bemærket i den offentlige debat. I årene efter ’Sex and the City’-seriens afslutning har hun nemlig kæmpet for at forsvare de offentlige uddannelser, hun har støttet retten til ægteskab mellem homoseksuelle og så er hun blevet ambassadør for brystkræftforeningen ’Susan G. Komen for the Cure’, efter hun selv blev ramt af sygdommen i 2006.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Hvis ’Miranda’ vinder midtvejsvalget og bliver New Yorks nye guvernør, så glæder vi os til at gense hende i mange stilfulde og klassiske outfits - helt som vi er vant til at se hende i ’Sex and the City’-serien. 

I den forbindelse har vi samlet alle de gange, Sarah Jessica Parker har været klædt i et outfit, som hendes on screen-karakter, Carrie Bradshaw, også har haft på i 'SATC'

Sarah Jessica Parker forbereder sin stil til SATC 3

 

Relaterede artikler