Power-parret Gigi og Zayn har slået op

Foto: All Over Press

Det er slut mellem power-parret Gigi og Zayn, og dermed også slut med flere musikvideoer som musikvideoen til Zayns ’Pillowtalk’. Vi kommer heller ikke til at se flere super søde parbilleder og selfies på Instagram, som de to ellers var velkendte for at poste med korte mellemrum.

Gigi og Zayn, som ellers kunne fejre deres toårs-dag i november sidste år, tyede til Twitter for at offentliggøre bruddet. I Zayns sørgelige afsløring skriver han:

”Gigi og jeg har haft et meget kærligt, meningsfyldt og morsomt forhold, og jeg har en enorm respekt for Gigi som kvinde og som en ven. Hun har sådan en fantastisk sjæl. Jeg er taknemmelig for alle vores fans for at respektere denne svære beslutning og vores privatliv i denne stund, vi ville ønske, at nyheden kom fra os først. Vi elsker jer alle. X Z".

Ligeledes gik Gigi til tasterne på Twitter og afslørede deres break up på en bedrøvet, men sød måde:

”En break up udmelding virker ofte så upersonlig, fordi der virkelig ikke er en måde, man kan forklare hvad to personer gennemgår på nogle år. Ikke bare i forholdet, men i livet generelt. Jeg er evigt taknemmelig for den kærlighed, tid og oplevelser, Z og jeg delte. Jeg ønsker intet andet end det bedste for ham og vil blive ved med at støtte ham som en ven, jeg har enorm respekt og kærlighed for. Hvad fremtiden angår, hvad end der er meningen, kommer til at ske. xG".

Kilder bekræfter, at parret har slået op på grund af deres hektiske hverdage, der har gjort, de ikke længere kunne finde tid til hinanden.

Læs også: ELLE har mødt Gigi Hadid i København: Se video-interviewet her 

Parrets sidste Instagram post sammen var billeder, Gigi uploadede den 12. januar, da Zayn havde fødselsdag, hvilket nok desværre ser ud til at blive det sidste, vi kommer til at se til parret sammen.

Vi græder lidt, men på den anden side betyder det vel nu, at den underskønne sanger fra England er ledig på markedet! 

I galleriet har vi samlet et par billeder af de tidligere lovebirds... 

Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Se den snapchat, der afslører, at Gigi Hadid og Zayn Malik er sammen igen

Relaterede artikler