Modelkarriere Nu pryder prins Nikolai forsiden på internationalt modemagasin

Foto: Mega

Der er ingen tvivl om, at den danske prins Nikolai efterhånden er en verdenskendt mand trods sin unge alder. 

For udover at have den royale titel som prins har han også markeret sig gevaldigt på den internationale modescene, da han siden 2018 har været at finde på catwalken for store mærker, som bl.a. Burberry og Dior. 

Netop prins Nikolais indtræden på den internationale modescene og hans succes som model er særligt noget, som flere udenlandske medier har fået øjnene op for. Prinsen har nemlig haft flere modeljobs, hvorunder den britiske og den ukrainske udgave af modemagasinet Vogue indgår. 

Men det er dog ikke de eneste store magasiner, der kan pryde prinsens CV.

Nu har Prins Nikolai har nemlig fået tilbudt endnu et modeljob, og denne gang er det som forsidemodel på den tjekkoslovakiske udgave af Vogue. 

Læs også: Meghan: "Harry og jeg har mistet et barn"

Nyheden blev afsløret i et opslag på Instagram af prins Nikolais modelbureau, Scoop Models, da de delte et billede af den nye Vogue-forside, som udover prinsen også har teksten "Follow your heart"

På decemberforsiden af den tjekkoslovakiske udgave af Vogue ses prins Nikolai iført et cool, cowboylignende outfit, som består af et par læderbukser, en frakke og et tørklæde, og som prikken over i'et topper han looket ved at holde en kraftig lædersadel i sin hånd.

Forsidebilledet er blevet taget af den anerkendte fotograf Marco van Rijt, som i øvrigt har taget billeder af prinsen før, og som også har taget en lang række billeder til det danske ELLE. 

Psst! Marco van Rijt var blandt andet fotografen bag ELLEs septemberforside med topmodellen Nadja Bender. 

Relaterede artikler