Young love North West har fået en kæreste, der allerede har foræret hende Tiffany-smykker

Foto: MEGA

North West, der er det ældste barn af reality-stjernen Kim Kardashian og rapperen Kanye Wests, har allerede en kæreste.

Eller i hvert fald en ven, der gør alt for at overbevise den lille dame om, hvilket godt pari han er.

Den unge mand hedder Caiden Mills og er 7 år gammel. Han kender North West, fordi hans far, rapperen Consequence, arbejder sammen med Kanye West.

Og nu har han altså kastet sin kærlighed på 5-årige North West, hvilket han ikke er bleg for at dele med sine 57,5 tusind Instagram-følgere.

Da Caiden for nyligt skulle se North, havde han da også været galant nok til at købe hende en lille gave. Og her snakker vi altså ikke om en Barbie-dukke eller farveblyanter, som de fleste 5-årige nok ville blive glade for.

Læs også: Kom med indenfor hos Kylie Jenner når hun går sit nye hjem igennem sammen med Kris Jenner.

Nix, rappersønnen, Caiden Mills, tog sine lommepenge med sig en tur i den eksklusive smykkebutik, Tiffany & Co., hvor han udvalgte en hjertehalskæde til sin lille veninde.

”Hun kommer til at elske den! Pak den ind hr., jeg tager den”, skrev Caiden (læs: hans forældre) på Instagram, mens de delte et billede af den unge mand, der udvalgte smykket.

Senere på dagen skulle gaven gives, men inden da skulle North lige have et shout out på Instagram.

”Shout out til Nothie, Babygirl, Vi ses senere” skrev bejleren, og mon ikke det fik den 5-årige ungmø til at fnise lidt forlegent?

Heldigvis lader det da også til, at Caidens ønskesvigerforældre allerede har godkendt ham.

Mills har nemlig tidligere delt et billede af sig selv sammen med Norths forældre med teksten: ”Kim og Kanye gav mig middag i går aftes”.

Der er da heller ikke noget at sige til, at Caiden er vild med 5-årige Northie. For nyligt landede frk. West sin første solo-forside på modemagasinet WWD, og her udnævnte de Kardashian-klanens efterfølger som lederen af den næste generation.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Norh er også allerede et stilikon, og hendes mor, Kim Kardashian har tidligere fortalt, at North har stærke holdninger til, hvad hun vil have på - for eksempel er hun glad for danske Saks Potts.

Psst!  I galleriet herunder kan du se mere til North West og hendes veludviklede modesans, idet vi har samlet hendes bedste stiløjeblikke:

North Wests 10 bedste stil-øjeblikke

 

 

Relaterede artikler