Mini-model North West får debut på catwalken

Foto: MEGA.

North West er på trods af sine blot fem år vant til spotlightet. Som datter af et af verdens mest berømte par, Kim Kardashian og Kanye West, er kameraets blitz en normal del af hverdagen for North.

Catwalken har dog hidtil været et uberørt territorium for miss North West, der indtil videre ’kun’ har været at spotte på magasiners glitrende sider i form af kampagnebilleder eller paparazzi-fotografier.

Den 22. september 2018 betrådte verdens mest kendte femårige så catwalken, og alle tilskuerne, inklusiv den lille models mor, slap ikke den lille fashionista ud af syne.

Læs også: Cuteness overload Se de søde Kardashian-Jenner ”triplets".

Legetøjsmærket L.O.L Surprise er de heldige, der for evigt vil kunne prale af, at være de første, som havde North West på deres catwalk. Den femårige 'it-girl' trådte ud i et Michael Jackson inspireret outfit bestående af en supercool rød læderjakke med matchende nederdel. North bar desuden et par gigantiske solbriller, som beviste at mormor Kris Jenner ikke har levet forgæves.

North West på catwalken for L.O.L. Surprise.  Foto: @lolsurpirse

North West på catwalken for L.O.L. Surprise. 

Vi tror i øvrigt ikke, at Kris Jenner er det eneste familiemedlem, som North West har søgt inspiration hos inden sin store debut. North betrådte nemlig catwalken med sikre og målrettede skridt, og det hurtige drej forenden af catwalken bevidnede om, at Kim og Kanyes ældste datter vist havde luret tricks af hos sin moster, topmodellen Kendall Jenner. Måske endda den 22-årige Jenner har givet sin niece enetimer i catwalk-mestring?

Læs også: Video Kom med indenfor i Kris Jenners walk-in-closet.

På forreste række sad Kim Kardashian naturligvis og forevigede øjeblikket på sin telefon, som enhver stolt mor ville gøre det. Forskellen var bare, at det gjorde resten af showets gæster også.

North West er altid en velklædt lille dame, og grundet sine forældres berømmelse står modehusene i kø for at klæde hende og hendes to yngre søskende Saint West og Chicago West på. Har du fået lyst til at se meget mere til North West og hendes bedste stiløjeblikke? Så scroll igennem galleriet herunder: 

North Wests 10 bedste stil-øjeblikke

Relaterede artikler