Ærlighed Modellen Chrissy Teigen åbner op omkring fødselsdepression og efterfødselskrop

Foto: MEGA

Chrissy Teigen, der siden 2013 har været gift med musikeren, John Legend, er ikke bange for at tale højt på de sociale medier.

Faktisk er den 33-årige amerikaner kendt for at være ”The Queen of the Internet”, idet hun åbent og ærligt deler ud om alt fra glamourøse events til hverdagen med to små børn.

Chrissy er nemlig mor til to. I 2016 blev it-parret forældre til datteren, Luna, og i 2018 kom så sønnen, Miles.

Og det er netop Miles’ ankomst, der er skyld i Chrissys seneste ærlige post. Modellen åbner nemlig op omkring sin efterfødselskrop, som ser noget anderledes ud denne gang, end den gjorde efter hendes første fødsel.

Hvis du følger Chrissy på de sociale medier, så ved du også allerede, at hun er en formidabel kok, og det er da også mad, der får den helt store ære for Chrissys nuværende krop.

Læs også: 22 gange, vi er blevet forelskede i Chrissy Teigen og John Legend.

Det og mere til har den sjove og smukke model nemlig netop delt med sine Twitter-følgere oven på spørgsmål om, hvordan hun kan spise, som hun gør:

”Helt ærligt så er jeg 10 kilo tungere, end jeg var før Miles. Han er 10 måneder gammel, jeg har bare aldrig tabt det sidste, fordi jeg bare elsker mad for meget. Jeg er ved at finde ro i mit nye normale, fordi jeg har vejret det her så længe nu”.

Lige efter fulgte endnu et Twitter-post, hvor Chrissy skrev:

”Det tyndeste jeg nogensinde har været var lige efter Luna. Fødselsdepression. JEG TAGER HELLERE DE HER EKSTRA KILO OG DENNE HER FØLELSE”.

Vi sender en virtuel high five til Chrissy - både for at italesætte fødselsdepression, men også for at omfavne sin krop, som den ser ud - for det er præcis, hvad enhver morkrop fortjener.

Den tidligere Sports Illustrated-model er i forvejen kendt for at være ærlig overfor sine 23.5 millioner Instagram-følgere. Chrissy og John har for eksempel åbent fortalt, at de kom op og skændes til Kim og Kanyes bryllup. De fortæller også, at hver dag ikke er lige rosenrøde med to små børn, og at dem, der tror, at Luna og Miles altid er englebørn, skal tro om.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere omkring Chrissy og Johns skænderi under Kim og Kanyes bryllup, kan du høre forklaringen i videoen herunder:

Det lader heldigvis til, at parret er kommet over skænderiet. Er du lige så vild med Chrissy og John som os, og spekulerer du på, hvordan de mødte hinanden for første gang?

Så scroll løs i galleriet herunder, hvor du kan se, hvordan 18 af vores yndlingskendispar (herunder Chrissy og John) mødte hinanden: 

Sådan mødte 18 af vores yndlingskendispar hinanden

 

 

 

Relaterede artikler