Grammy Awards 2019 Michelle Obama overraskede alle, da hun dukkede op på den store Grammy-scene og holdte tale

Foto: MEGA

Da det store Grammy-show skulle sparkes i gang, blev publikum noget overraskede over, hvem der pludseligt dukkede op på scenen.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Nemlig ingen ringere end Michelle Obama gik på scenen hånd i hånd med Jennifer Lopez, Jada Pinkett Smith og Lady Gaga, hvor også aftenens vært, Alicia Keys, allerede stod, da hun netop havde budt publikum velkommen, og de blev alle mødt af et stående bifald.

Michelle Obama havde da også fundet det flotte outfit frem – hun dukkede nemlig op på scenen iført den flotteste glitrende buksedragt, så hun ikke var til at undgå at få øje på.

Se også: Grammy Awards 2019: Lady Gaga dedikerede sin takketale til et meget personligt emne

Alle fem kvinder holdte hver deres mini-tale, hvor de fortalte deres historie om, hvordan musikken er med til at gøre en forskel for alle, og især Michelle Obamas satte et tydeligt præg på os.

Foto: MEGA

Michelle Obama udtrykker, hvordan hun selv gør brug af musikken til at komme igennem både de gode og de svære tider – hun fortæller blandt andet at: ”Musik har altid hjulpet mig med at fortælle min historie. Og jeg ved, at det gælder alle her.”

Hør hendes og de fire andre power-ladies’ taler i videoen nedenunder…

Og ikke nok med, at Michelle Obama viste sig på den store Grammy-scene, så lagde hun sågar også et billede op på sin Instagram af de fem kvinder, hvor hun her skriver om vigtigheden af at have sine veninder og bakke op om dem.

Michelle Obamas tale var da heller ikke den eneste, som gjorde stort indtryk på os - også Cardi Bs takketale fra da hun vandt prisen for 'Bedste rap album' var i den grad rørende.

Efter alt at dømme, så ser Cardi B i den grad også overrasket ud over at have vundet prisen, da hendes album og navn bliver råbt op efter den berømte sætning ”And the Grammy goes to…”.

Se også: Grammy Awards 2019: Aftenens 8 sødeste par på den røde løber

Og det er da også et sjældent syn at se Cardi B helt tom for ord – dette vidner nok mest af alt om, at Cardi B nok slet ikke havde regnet med at vinde denne pris.

Foto: MEGA

Og dette med god grund, for Cardi B er faktisk den første kvinde til at vinde prisen for 'Bedste rap album' til Grammy Awards, og derudover var det også Cardi Bs første Grammy-statuette.

Hør Cardi Bs rørende takketale i videoen nedenfor, og gør klar til selv at blive rørt over hendes reaktion og tale…

Psst... Hvis du, ligesom os, heller ikke har fået helt nok af Grammy Awards, så har vi samlet alle de smukke kjoler fra den røde løber i galleriet nedenunder...

De flotteste kjoler på den røde løber til Grammy Awards 2019

Relaterede artikler