Break-up Lady Gaga og Christian Carino er gået fra hinanden

Foto: MEGA

Lady Gaga og Christian Carino blev først bekræftet som et par tilbage i februar 2017, og i oktober 2018 bekræftede Lady Gaga selv, at hun og Christian Carino var forlovet. 

Men så begyndte rygterne om, at de var gået fra hinanden at svirre, da Lady Gaga ankom alene til det årlige Grammy Awards den 10. februar 2019 – altså uden sin forlovede, Christian Carino, men også uden sin forlovelsesring. Christian Carino havde ellers været Lady Gagas +1, ved de mange andre prisuddelinger, som har fundet sted fra begyndelsen af 2019.

For betød dette så, at Lady Gaga og Christian Carino var gået fra hinanden?

Ifølge amerikansk ELLE, svarede en kilde på rygterne ved at fortælle, at Lada Gaga ikke havde sin forlovelsesring på til Grammy Awards, fordi hun skulle optræde, mens en anden kilde fortalte, at de havde sat alle deres bryllupsplaner på pause indtil Gagas travle tid er ovre, men at de stadig havde planer om at blive gift i dette år.

Læs også: Lady Gaga var 100% Lady Gaga til Golden Globes 2019

Men nu er der altså endelig kommet klarhed i sagen, for Lady Gagas repræsentant har eksklusivt fortalt People, at: ”Det gik bare ikke. Forhold slutter nogle gange. Der er ikke nogen lang dramatisk historie.” Der blev yderligere tilføjet, at parret var gået fra hinanden ”for et stykke tid siden”…

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Så det er vist safe-to-say, at Christian Carino heller ikke kommer til at være Lady Gagas +1 på søndag, når det store Oscar-show løber af stablen, hvor Lady Gaga også er nomineret.

Vi er dog ikke i tvivl om, at Lady Gaga, på trods af sit break-up, vil ligne en million til Oscar-showet, ligesom hun har gjort til de seneste prisuddelinger, hvor hun har båret kjoler fra Celine, Maison Valentino, Calvin Klein By Appointment og Dior Haute Couture.

Lady Gaga har dog ikke altid klædt sig i high fashion, og hun vinder nok prisen for den vildeste stiludvikling!

I galleriet nedenunder kan du se Lady Gagas vilde stiludvikling fra 2010 til i dag...

Så meget har Lady Gagas stil ændret sig fra 2010 til 2019

 

Relaterede artikler