Hurra! Kylie Jenner har overrasket Travis Scott med det største fødselsdagskort, du nogensinde har set

Foto: MEGA

Når man netop er blevet kåret som verdens yngste ’selfmade billionaire’, så skal man jo finde noget at bruge de mange dollars på.

Tirsdag den 30. april 2019 fylder Kylie Jenners kæreste, Travis Scott, 28 år, og miss Jenner har allerede forud for dagen spenderet en god portion penge på et fødselsdagskort til sin kæreste.

Men der er altså ikke tale om et ganske almindelige ’Hallmark’-kort fra supermarkedet – ej heller kunne et fold-ud-kort med sang gøre det.

Nix, det 21-årige yngste skud på Kardashian-Jenner-stammen, Kylie Jenner, valgte i stedet at betale sig fra at pynte et billboard i det vestlige Hollywood med billeder af sig selv og parrets fælles datter, Stormi, samt teksten:

”Tillykke med fødselsdagen, far, kærlig hilsen mor og Stormi”.

 

Kylie Jenner og Travis Scott under dette års Coachella.  Foto: MEGA

Kylie Jenner og Travis Scott under dette års Coachella. 

Det var vist lige godt det mest ekstravagante fødselsdagskort, vi nogensinde har set! Og så er der vist ingen, i det vestlige Hollywood, der i tvivl om Hr. Scotts fødselsdag længere.

Fredag den 26. april 2019 fejrede parret den kommende fødselsdag ved at inviterer venner og familie på Avengers-temafest med en privat visning af den nye film Endgame – og i den forbindelse klædte de sig naturligvis på til lejligheden:

Travis’ fødselsdag er altså først tirsdag den 30. april 2019, og dermed må vi gå ud fra at rapperen stadig har den faktiske fødselsdagsgave til gode.

Og der er jo ikke ligefrem tradition for nærighed, når det kommer til gaver i Kardashian/Jenner-familien.

Læs også: North West stjal rampelyset ved Kardashian-familiens Sunday Service.

Husker du for eksempel dengang Kanye West gav Kim Kardashian en lejlighed i Miami til 14 millioner dollars i julegave? Eller dengang Kylie Jenner gav sin mor en Ferrari i fødselsdagsgave?

Hvis vi var Travis, ville vi i hvert fald se frem til fødselsdagen, taget hans kærestes gavmildhed i betragtning.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Psst! Mens du venter på at se, hvad Kylie har købt til sin baby-daddy, så kan du slå tiden lidt ihjel ved at scrolle igennem galleriet, hvor vi har samlet billeder af kosmetik-gigantens ekstreme skønhedsforvandling igennem tiden:

Se Kylie Jenners ekstreme skønhedsforvandling

Relaterede artikler