Business Woman Kylie Jenner har netop søgt patent på navn til ny virksomhed

Foto: MEGA

Meget tyder på, at det 21-årige yngste skud på Kardashian/Jenner-klanen, Kylie Jenner, er på en mission.

Hun er ved at bygge et imperium.

I 2015 lagde den daværende teenager den første mursten i det, der i dag er en verdensomspændende succes. Kylie Cosmetics blev grundlagt, og siden da er millioner af lip-liners, øjenbrynspenne og contur-paletter langet over disken fra kyliecosmetics.com og de mange pop-up shops, som den unge entreprenør har åbnet.

Udover Kylies indkomst i forbindelse med hendes deltagelse i familieserien, Keeping Up With The Kardashians, er det vist sikkert at sige, at en stor del af Kylies rigdom må tilskrives Kylie Cosmetics – og faktisk går det så godt i ”den lille biks”, at den 21-årige grundlægger i marts 2019 kunne kalde sig selv for 'the world's youngest billionaire'.

I maj 2019 løftede frk. Jenner så sløret for det næste step i hendes karriere. Onsdag den 22. maj 2019 lancerer Kylie Jenner nemlig sit nye firma: Kylie Skin.

Foto: PR

Her ser det ud til at vi kan glæde os til glutenfri, parabenefri, sulfatfri og veganske hudplejeprodukter, der i øvrigt ikke er testet på dyr.

Sejt!

Men meget tyder på, at Kylie har endnu et projekt i støbeskeen. Det er nemlig netop kommet frem, at Kylie Jenner har ansøgt om patent på navnet Kylie Hair. Ansøgningen inkluderer patent på brugen af navnet Kylie Hair i forbindelse med hårstylingprodukter, shampoo, balsam, hårmasker, krøllejern, glattejern, føntørrer, hårbøster og hårkamme.

Læs også: Alt, du skal vide om Kim Kardashian og Kanye Wests søn, Psalm West.

Det er ikke første gang, Kylie Jenner forsøger lykken med hårprodukter. Tilbage i 2014 teamede hun op med hår extensions-brandet, Bellami, hvor hun designede sine egne farverige hårextensions – og man kan vist roligt sige, at Kylie siden da har fået titlen som Hollywoods ukronede hårextension- og parykdronning.

Hvorvidt vi vil hoppe på bølgen med blå, pink og platinblonde parykker, ved vi endnu ikke, men vi glæder os i hvert fald til at se Kylie Jenners set up, der ikke plejer at gå stille for sig.

Det gjorde Kylies og familiens looks under årets Met Gala da heller ikke - og også her viste både Kylie, storesøster Kim og mor Kris, sig som dronningerne af hårextension- og parykker. 

Du kan se Kardashian-familiens vilde Met Gala- og after party-looks i galleriet herunder: 

Met Gala 2019 Se Kardashian-familiens vilde Met Gala- og after party-looks

 

Relaterede artikler