Vild gave Kylie Jenner har givet datteren Stormi den vildeste gave en 2-årig nogensinde har ejet

Foto: Kylie Jenner

Kylie Jenner sparer ikke på midlerne, når hun skal klæde sin 2-årige datter på og tager ofte søde, opstillede, billeder af hende og lægger på Instagram-profil. Stormi bliver nemlig allerede klædt i mærkevaretøj og har en vildere garderobe end selv de fleste voksne kan prale af.

Kylie er bestemt ikke nærig, når det kommer til at dele billeder af datteren på Instagram, og du finder oftest Stormi Webster iført dyre sko og tasker, mens hun sidder i sine egne små legebiler fx af mærket Lamborghini.

I december 2019 fik Stormi den vildeste julegave, en tumling nogensinde har ejet. Hun var stadig kun 1 år, da hun fik sin egen diamantring, og du husker måske, hvordan gaven fint blev vist frem på Kylies Instagram:

Og nu tyder alt på, at milliardæren Kylie Jenner har været på gaveshopping igen. Stormi Webster har nemlig fået endnu en diamantring; denne gang i rigtig prinsesseforlovelsesstil, idet ringen består af en stor diamant oven på en smal fingerring.

Det er uden tvivl supersødt, når de kendte klæder deres mini me’s på i fine outfits, og det må da også være umuligt at takke nej, når de største internationale modehuse tilbyder at skabe tøj, tasker og sko i miniversioner til de kendtes børn. Selv danske Saks Potts har ved flere lejligheder klædt Kardashian/Jenner-børnene på. 

Læs også: Eksklusiv Q&A med Kendall Jenner: ”Sådan slap jeg af med usikkerhed”

Men er det at eje så dyre gaver som kun 2-årig over grænsen? Selv om Stormi er den mest veltalenede 2-årige, vi nogensinde har "mødt" (hør selv i Kylies Instagram-videoer), så er hun næppe gammel nok til at forstå ringenes værdi eller til at passe ordentligt på dem.

Se den nye ring her:

Foto: Kylie Jenner

Fans har reageret lidt forskelligt til billederne med den dyrebare gave, men mange er chokerede og målløse over, at Stormi har fået en dyrere ring end de flestes forlovelsesringe, og enkelte påpeger også, at det ligner en forlovelsesring.

Søsteren Kim Kardashian har også før fået chokerende kommentarer fra fans, da hun gav sin datter, North, for store hoop-øreringe i en for ung alder.

Det kommer ikke just som nogen overraskelse, at Kylie har gjort, som hun har, og vi venter i spænding på at se hvilke andre gaver, lille Stormi kommer til at modtage fra sin stenrige mor. 

Relaterede artikler