Wow! Kylie Jenner fik intet mindre end 5 Chanel-tasker på mors dag

Foto: MEGA

Dette års mors dag har netop været her, og de fleste af os har nok enten givet en buket blomster eller noget andet særligt til vores mor, og hvis man selv er mor, har man måske endda været så heldig ikke blot at give, men også at modtage noget personligt fra sine børn.

Det er nok alligevel de færreste af os, som har været oppe i det helt store beløb til mors dag – men i kendisland er reglerne (også her) lidt anderledes. Her går de nemlig efter udsagnet: ’the bigger, the better’.

Læs også: 12 kærlighedserklæringer, der fik Instagram i tårer

Kylie Jenner modtog for eksempel hele 4 Chanel-tasker fra sin lille datter, Stormi, og ekskæresten Travis Scott.

Foto: @kyliejenner

Foto: @kyliejenner

Læs også: Denne kendte modedesigner takker nej til at gå i Justin Biebers nye design

Og som om det ikke var nok, så modtager man i kendisland, efter man selv er blevet mor, åbenbart også en gave fra sin egen mor – og igen er vi ikke nede i et lille beløb … Kylie fik nemlig ENDNU en Chanel-taske af sin mor til dette års mors dag.

Foto: @kyliejenner

Vi ville lyve, hvis ikke vi sagde, at vi var lidt misundelige – både på selv at modtage og på at have muligheden for at give sin mor så fin en gave. MEN nu er det altså ikke beløbet, men tanken der tæller, og mon ikke ens mor i sidste ende bliver lige så lykkelig for en varm krammer og en sød kærlighedserklæring? Det tror vi!

Læs også: De 13 mest cute og trendy mor/datter-billeder på Instagram

Det er dog ikke kun Kylie, som får vilde gaver i Kardashian/Jenner-familien – i galleriet herunder kan du se de 7 vildeste gaver, som Kylie har købt til sin datter, Stormi.  

De 7 vildeste gaver Kylie Jenner har købt til datteren Stormi Webster

Læs også: Her er temaet og værterne til årets største modefest

Relaterede artikler