Kardashian Kris Jenner har fået ny frisure, og hun ligner Kim Kardashian på en prik

Foto: MEGA

Den Calabasas-baserede momager, Kris Jenner, er ikke ligefrem kendt for at være kedelig. I familiens reality-serie, Keeping Up With The Kardashians, fremstilles familiens overhoved som en sand energibombe, der i hvert fald ikke lader sig tynge af naturens gang.

Man siger som bekendt, at pandehår er med til at holde et udtryk ungt, og den teori vil Kris Jenner gerne bekræfte. Kendis-hårstylisten, Andrew Fitzsimons, som ofte smukkeserer Kardashian/Jenner-kvindernes lokker, har nemlig lige delt et billede af Kris Jenner med en ny frisure.

Da den umiddelbare overraskelse over Kris’ nye frisure havde lagt sig, var fans dog hurtige til at spotte en bemærkelsesværdig lighed. Et andet familiemedlem havde nemlig allerede for længe siden kastet sin kærlighed på præcis samme frisure, og Kris lignede altså sin 38-årige datter, Kim Kardashian, på en prik.

Kris har ellers sportet sin velkendte signatur-frisure i form af den korte Pixie-klipning, så længe hun har været kendis. Hun er dog ikke bleg for at eksperimentere (eller at kopiere Kim), og derfor har vi ført set den sorte frisure skiftet ud med en blond – en hårfarve Kim også ynder at eksperimentere med.

Kim må i sandhed huske på ordsproget, der siger, at imitation er det ypperste kompliment, for meget tyder på, at hendes mor sætter sig i frisørstolen med et billede af sin datter som moodboard.

Læs også: Er Kylie Jenner og Travis Scott forlovet?

Kim er da også en af verdens mest omtalte og kopierede kendisser, så vi forstår godt, at selv Kris søger inspiration hos sin andenfødte. Efter 15 sæsoner af familiens reality-show, føler vi endda efterhånden, at vi kender Kim ret godt. Men der er alligevel ting, som kan overraske selv den største Kim-fan. Vi har samlet 15 facts, du måske ikke vidste om Kim K, i galleriet herunder. 

Engang drømte Kim Kardashian om at blive skolelære (og 14 andre fun facts om verdens bedst betalte reality-stjerne)

Relaterede artikler