KUWTK Kourtney afslører premieredato på sidste sæson af Keeping Up With the Kardashians

Foto: MEGA

Vores elskede reality-familie meddelte sidste år, at de, efter 14 år og 20 sæsoner, stopper med optagelserne af det populære reality-show, Keeping Up With the Kardashians.

Vi er for længst kommet på fornavn med Kardashian/Jenner-familien og har grædt og grint med dem siden den første sæson i 2007. En æra er forbi, og selvom vi er triste over ikke længere at skulle følge familien, så har alt godt en ende. Og mon ikke vi fortsat kan følge med på Instagram?

Læs også: Her er Kourtney Kardashians nye kæreste

Vi har siden udmeldingen om den sidste og 20. sæson ventet i spænding på mere information. Og NU har kendisfamilien endelig meddelt, hvornår sidste mulighed for at følge dem helt tæt på løber af stablen. Kourtney har nemlig på sin Instagram postet en teaser til den sidste sæson og dertil skrevet: ”Cheers to the final show, keep up for our final TWENTIETH season of KUWTK premiering March 18th”.

Hvis ikke du har den amerikanske kanal E!, så frygt ej! Fra d. 19. marts kan du nemlig på streamingtjenesten Hayu se den sidste sæson af KUWTK (og alle de andre sæsoner).

Læs også: Sidste afsnit af KUWTK er optaget: Se de søde farvelgaver

Vi er spændte på, hvad denne sæson kommer til at byde på af intriger og romancer. Finder Kourtney og Scott mon sammen igen? Bliver Khloe gravid? Og hvis ja, er det så med Tristan?

Der er mange spørgsmål, som vi ser frem til at få besvaret, men indtil da kan du i galleriet herunder læse om de 25 regler, som Kardashian/Jenner-familien (og alle andre) skal følge under optagelserne af KUWTK.

25 regler, som the Kardashians skal følge under optagelserne af Keeping Up With the Kardashians

Relaterede artikler