Dansk muse Kim Kardashian kalder dansk model for “den sejeste pige, jeg kender”

Foto: Mega

Hvem ville have troet, at en verdenskendt celeb som Kim Kardashian havde en dansk model som muse?

Det er i hvert fald, hvad fru West gjorde meget klart, da hun delte en personlig fødselsdagshilsen til sin danske veninde i en instagramstory med den ledsagende tekst: ”Den sejeste pige, jeg kender.”

Den kurvede kendis har før sat Danmark på landkortet, når hun gang efter gang har iført sig dansk design – men Kim K har tilsyneladende kastet sin kærlighed på andet end blot de danske designere.

Læs også: Kim Kardashian kaster endnu engang sin kærlighed på cool, dansk design.

Den 25. juni 2020 delte hun nemlig et billede af den L.A.-bosatte danske model Veneda Carter, i anledning af modellens 27-års fødselsdag – og fru West var meget klar i mælet omkring sin fascination af Veneda:

Kims personlige fødselsdagshilsen er uden tvivl er en kæmpe anerkendelse – men det er ikke første gang, at den danske model bliver belyst af Kardashian/West-spotlightet.

Veneda Budny, der ved sit oktober 2019-bryllup blev til Veneda Carter, lægger nemlig ofte billeder på sin Instagram, hvor hun er model for henholdvis Kanye Wests Yeezy og Kim Kardashians Skims, og engang i mellem deler Kim også billederne af Sin danske yndlingsmodel: 

View this post on Instagram

#SUPERMOON #AD

A post shared by v (@venedaacarter) on

“Tak @kimkardashian for at inkludere mig i dette,” skrev Veneda på sin instagrambillede i forlængelse af sit samarbejde med Kim, mens hun til et andet billede skriver: ”Det bedste undertøj, jeg sværger.”

Kim og Venedas personlig forhold blev i øvrigt klart for os i maj, hvor Veneda delte et billede af den 39-årige reality-stjerne og entreprenør, hvortil Kim kommendetede "Den bedste fotograf" og hentydede til Veneda, der tilsyneladende havde taget billedet.  

Med andre ord er der vist ingen tvivl om det tætte bånd - og den gensidige fascination - mellem Kim og Veneda.

Mon det betyder, at den danske model én dag vil vise sin amerikanske veninde rundt i vores kongerige til Nord? I så fald glæder vi os til at høre, hvad Kim synes om "den sejeste pige hun kenders" hjemland. 

Relaterede artikler