Dansk design Khloé Kardashian er den nyeste Kardashian-søster til at kaste sin kærlighed på dansk designet tøj

Foto: MEGA

De fem Kardashian/Jenner-søstre, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall og Kylie er vilde med tøj designet af danske brands.

Vi har fx tidligere set både Kendall og Kims datter North iført Saks Potts - ligesom Kendall også flere gange har vist sig i tøj fra Ganni, Designers Remix og Rosemunde.

Og nu har en ny Kardashian-søster så kastet sin kærlighed på dansk designet tøj.

For nyligt postede den 35-årige Khloé Kardashian, der er lillesøster til Kourtney og Kim og storesøster til Kendall og Kylie, nemlig en række billeder af sig selv flankeret af sin 1-årige datter True Thompson – og her var Khloé iført en lyserød slip-dress med blomster fra Ganni.

Khloé parrede sin lyserøde Ganni-kjole med et par hvide sneakers fra adidas Yeezy og enkle guldsmykker, mens håret var flettet i såkaldte ’Cornrows’.

Læs også: Kendall Jenner fejrede sin 23-års fødselsdag iført dansk design.

Khloé postede billedet iført kjolen lige efter sin hjemkomst fra Bahamas, hvor hun holdt ferie sammen med sin søster Kim Kardashian og veninden Lala, og mon ikke også Ganni-kjolen var pakket i kufferten?

Hvis du ligesom Khloé vil gå sensommeren i møde i Gannis lyserøde drømmesag, så kan du stadig nå at få fingrene i kjolen, der er fra Spring/Summer 2019-kollektionen HER eller HER – men skynd dig for der er ikke mange tilbage.

Kardashian-søstrene er som bekendt ikke de eneste, der er faldet pladask for dansk design eller mere specifikt Ganni. I galleriet herunder har vi derfor samlet hele 15 andre bud på stjerner iført Ganni:

15 stjerner iført danske Ganni

 

 

Relaterede artikler