Kendall + Ben Kendall Jenner åbner op omkring sit forhold til Ben Simmons i nyt interview

Foto: MEGA

Hvis der er nogen, der formår at få kendisserne til at tale, så må det være den 61-årige amerikanske talkshowvært, Ellen DeGeneres.

Siden år 2003 har Ellen jævnligt haft kendte gæster på besøg i sit talkshow ved navn ”Ellen”, og fredag den 8. februar 2019 var det altså Kendall Jenners tur til at sidde i den varme stol.

Den 23-årige amerikaner, der er blevet kåret som 2018’s bedst betalte topmodel, er hyppigt blevet spottet sammen med den australskfødte 22-årige basketballspiller, Ben Simmons.

På ELLE har vi da også tidligere omtalt det unge pars on/off-forhold, men ingen af parterne har tidligere bekræftet deres forhold.

Læs også: Aftenens 8 sødeste par på den røde løber ved Grammy Awards 2019.

Kendall er dog ofte blevet set til Bens basketballkampe, som hun endda har overværet sammen med Simmons' mor, så rygterne om parrets forhold har svirret.

Kendall Jenner og Ben Simmons spottet sammen den 11. februar 2019 under New York Fashion Week.  Foto: MEGA

Kendall Jenner og Ben Simmons spottet sammen den 11. februar 2019 under New York Fashion Week. 

Men, er der noget, man gerne vil vide med sikkerhed, så skal man som bekendt bare bede Ellen DeGeneres om at spørge. Og som sagt så gjort.

Fredag den 8. februar 2019 deltog det næstyngste skud på Kardashian/Jenner-stammen i Ellens talkshow, og her faldt snakken hurtigt på den over 2 meter høje Philadelphia 76ers-spiller.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

”Hvem er den fyr”, spurgte Ellen kækt, mens hun viste et billede af Ben Simmons i aktion på basketballbanen. ”Det er jeg ikke helt sikker på”, svarede Kendall grinende.

Du dater ham tydeligvis”, konstaterede Ellen og fortsatte: ”Hvor længe har I datet?”. Hertil bekræftede Kendall for første gang rygterne om parrets forhold, idet hun svarede ”I et stykke tid”.

Du kan se klippet, hvor Ellens spørger ind til Kendalls forhold til Ben Simmons lige her:

Men Ellen er jo af natur nysgerrig, og derfor var Kendalls eget forhold naturligvis ikke det eneste, hun blev spurgt ind til under sit besøg i talkshowet.

For nyligt postede hendes lillesøster, Kylie Jenner, nemlig et billede af sig selv og kæresten Travis Scott på sin Instagram-profil, hvor hun drillende skrev ”Baby #2?”.

Vis dette opslag på Instagram

baby #2?

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Ellen lod selvfølgelig ikke chancen gå hende forbi, og derfor sprugte hun Kendall, om den 21-årige Kylie virkelig venter sit andet barn.

”Så Kylie skal have sit andet barn?”, spurgte Ellen, der jo som bekendt kan få alle til at tale om alt. ”Nej nej, jeg tror bare de øver sig”, svarede Kendall grinende.

Det klip kan du se lige her, hvor du i øvrigt også kan få svar på, hvorfor Kendall ikke var med på familiens årlige julekort:

Vi siger tak til Ellen for at stille alle de spørgsmål, vi ellers aldrig ville få svar på!

Nu synes vi næsten, vi kender Kendall endnu bedre, end vi gjorde før hendes besøg hos Ellen. Hvis du også vil komme tættere på frk. Jenner, kan du scrolle løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet 14 fun facts om topmodellen: 

”Kendall Jenner hader at træne (+11 andre ting, du ikke vidste om Kardashian-modellen)

Relaterede artikler