Millionkøb Katy Perry og Orlando Bloom har købt palæ til 88 millioner kroner i nærheden af Sussexes'

Foto: Mega

I byen Montecito bor nogle af verdens mest berømte og rige mennesker, heriblandt Sussex-parret, Ariana Grande, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres og mange andre. Alle de fine folk kan nu se frem til selskab fra pop-dronningen, Katy Perry og Ringenes Herre-ikonet, Orlando Bloom, og ej at forglemme deres lille nyfødte, Daisy Dove Bloom – og her spotter vi selvfølgelig et perfekt baby BFF-match imellem Archie og Daisy, der snart bliver naboer. Cute!

Den nye villa, som det nyudklækkede forældrepar kan se frem til at flytte ind i, har været god for svimlende 88 millioner danske kroner, og vi forstår godt hvorfor. Den overdådige middelhavsvilla ligger nemlig på ni hektar jord, med den mest billedskønne havudsigt og en indkørsel fyldt med egetræer. Derudover er der en stor hæk formet som en labyrint i ægte ’Alice i Eventyrland’ stil.

Læs også: Se Meghan Markles og prins Harrys midlertidige L.A.-hjem indefra

Parret kan desuden se frem til en garage med plads til fire biler, et gæstehus, så stort, at hele rollebesætningen i Ringenes Herre snildt kan kigge forbi til en kop kaffe og overnatning. En flisebelagt swimmingpool, en sportsbane, springvand i flertal, for hvem nøjes med ét enkelt springvand, når man kan have ti? Ikke Katy og Orlando i hvert fald.

Læs også: Adele joker med sin forvandling: "Jeg ved, jeg ser anderledes ud"

Der er ikke nogen tvivl om, at lille Daisy kan starte livet i de mest eksklusive og billedskønne omgivelser, og vi glæder os til at følge med - vi krydser desuden fingre for snart at få et sneak peak af villa-vidunderet.

Indtil da kan vi jo savle lidt over det ferieparadis, hvor både Kylie Jenner og Justin Bieber nød deres sommer - de rige har mange glæder....

Se Kylie Jenner og Bieber-parrets vilde ferie-paradis her

Relaterede artikler