People’s Choice Awards Kardashian-søstrene vinder pris og dedikerer den til brandmænd

Foto: Ritzau/Scanpix

I går, søndag den 11. november 2018, stod der People’s Choice Awards i kalenderen. Det var 44. gang, at awardshowet, der hylder populærkulturen, løb af stablen.

Det Los Angeles-baserede teater Barker Hanger var fyldt med kendisser, da prisvinderne skulle findes i kategorierne film, TV, musik og popkultur.

Udover prisoverrækkelserne skulle gæsterne også underholdes musikalsk, og den del stod Nicki Minaj, Tyga, Rita Ora og John Legend for. 

Læs også: People's Choice Awards Victoria Beckham vinder prestigefyldt pris og refererer til Spice Girls og ’Girl Power’ i takketale.

Det var selvfølgelig i TV-kategorien, at Kardashian-Jenner-klanen var nomineret, og de populære reality-stjerner tog da også sejren i kategorien, Årets Realityshow 2018, for TV-showet Keeping up With the Kardashians, der netop nu kører på 15. sæson. Efter ven af familien, Chrissy Tiegen, havde præsenteret vinderne, trådte momager Kris Jenner op på scenen med fire af sine seks børn: Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Kendall Jenner.

Det var her, Kim Kardashian holdte sin takketale på vegne af hele familien, som i særlig grad henvendte sig til Californiens brandmænd.

Fra venstre: Kendall Jenner, Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner og Kourtney Kardashian ved People's Choice Awards 2018.  Foto: Ritzau/Scanpix

Fra venstre: Kendall Jenner, Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner og Kourtney Kardashian ved People's Choice Awards 2018. 

Den forgangne uge har været særdeles traumatiserende for Californiens borgere, idet vilde brande har hærget store områder af den amerikanske stat. Calabasas, og nærmere betegnet Hidden Hills, hvor Kardashian-Jenner-familien huserer, har heller ikke været undtaget, og derfor har hele familien været evakueret fra deres hjem i den forgange uge. Caitlyn Jenner, der er far til Kendall Jenner og Kylie Jenner, har også måtte evakuere sit hjem i Malibu, og kilder siger, at hendes hus er brændt ned. Resten af Kardashian-Jenner-klanen er tilbage i deres mansions, men oplevelsen har alligevel mærket dem alle, hvorfor de satte fokus på sagen i deres takketale, ledt af Kim Kardashian:

”Vores hjerter er kunst for dem, der har mistet deres liv og deres hjem, ligesom de hundrede tusinder af os, der har måtte evakuere fra de knusende brande, som stadig brænder. Lige så forfærdeligt som det har været, har det også været fantastisk at se sammenholdet i mellem alle de involverede” startede Kim Kardashian, hvilket blev modtaget med klapsalver fra publikum.

Læs også: Se de søde Kardashian-Jenner ”triplets".

”Vi vil gerne dedikere vores pris til alle brandmændene, og vi værdsætter virkelig det arbejdet, I har gjort for os” sluttede den 38-årige realitystjerne.

Se hele Kim Kardashians takketale her:

Prisen for Årets Realityshow var dog ikke den eneste pris, som Khloé Kardashian kunne tage med hjem efter aftenens show. Den 34-årige nybagte mor vandt nemlig også prisen for Årets Reality-tv-stjerne, også for Keeping up With the Kardashians. Khloé Kardashian fik, meget belejeligt, prisen midt i sæson 15, som viser fødslen af hendes første barn, True Thompson, der fandt sted den 12. april 2018.  

Vil du se mere til det stjernespækkede People's Choice Awards? Så se med i galleriet hvor vi har samlet de 15 bedste looks fra aftenen:

De 15 bedste looks fra People's Choice Awards

   

Relaterede artikler