Break-up Kardashian-fans spotter tydelige tegn på Kim og Kanyes brud

Foto: MEGA

Kendisparret, Kim Kardashian og Kanye West, fandt sammen tilbage i 2011 og blev gift tre år efter. Sammen har de børnene North, Saint, Chicago og lille Psalm på blot 19 måneder. I sladderbladene er de ofte blevet beskrevet som et ”dream team” og ”couple goals”.

I 2020 kunne man dog ikke undgå at høre de mange rygter om Kim og Kanyes turbulente forhold. Vi har hele vejen igennem krydset fingre for, at de ville finde tilbage til kærligheden, men det virker dog ikke til, at det er denne vej, som deres forhold skal gå.

Læs også: Her er Kourtney Kardashians nye kæreste

Flere fans har nemlig spottet nogle tydelige tegn på Kims Instagram, som skulle bevise, at Kim og Kanye ikke længere er et par.

Parret skulle angiveligt have levet to separate liv i flere måneder nu, hvilket forklarer Kanyes fravær på flere af Kims familiebilleder. Der var for eksempel intet tegn på rapperen og faren til de fire børn til jul, hvor Kim, traditionen tro, delte familiens julebilleder med sine over 202 millioner følgere.

Ej var Kanye at finde, da hele Kardashian/Jenner-familien var på ferie i Tahoe. Her gæstede Kourtneys tidligere kæreste, Scott Disick, endda ferien.

Flere fans har også spottet, at Kim er vendt tilbage til sit gamle jeg med lysere hår og mindre opstillede billeder. Mon Kanye har haft indflydelse på hendes udseende og Instagramprofil?

Det er senest blevet bekræftet i januar, at parret nu faktisk skal skilles – så mon ikke de spottede tegn har passet? Flere kilder har udtalt, at Kim har hyret en af Hollywoods bedste advokater, Laura Wasser, til at hjælpe sig igennem skilsmissen.

Kanye har over længere tid kæmpet med en bipolar lidelse, hvilket højst sandsynligt har gjort, at Kim har holdt ud længere end ønsket. En kilde fortæller til Pagesix, at ”Skilsmissen sker nu, fordi Kim er vokset. Hun er seriøs omkring at blive advokat. Imens snakker Kanye om at blive præsident og alt muligt andet åndssvagt, og nu har hun bare fået nok.”

Læs også: Kendall og Kylie besøger dansk realityshow-location

En fan har ligeledes spottet, at ét af Kims billeder fra Tahoe minder besynderligt meget om billedet af Nicole Kidman, som blev taget efter, at hun endeligt blev skilt fra Tom Cruise.

Vi håber på det bedste for dem begge og er nu blot endnu mere spændte på den nye sæson af Keeping Up With the Kardashians i marts – for mon ikke den nok skal byde på rigeligt med drama og intriger?

Psst ... Du kan i galleriet herunder se nogle af Kim og Kanyes sødeste øjeblikke - det er nok snart sidste chance!

Se Kim Kardashian og Kanye Wests sødeste øjeblikke her

Relaterede artikler