Vild gave Kanye West har foræret Kim Kardashian det mest personlige customized smykke, vi nogensinde har set

Foto: Mega

Den 42-årige rapper Kanye West, der er gift med den 39-årige reality-stjerne Kim Kardashian, har mange gange før trukket overskrifter for at give sin kone de mest ekstravagante gaver.

Husker du fx dengang, han forærede hende en specialdesignet Hérmes-taske med et George Condo-maleri på? Eller da han skrev hende en check på 1 million dollars, fordi hun takkede nej til et kommercielt samarbejde på Instagram (fordi brandet kopierede Yeezy), der ellers ville have indbragt hende samme beløb i salær? Eller dengang Kanye landede en stor business-deal med brandet Adidas og kom hjem og sagde til Kim, at han havde "købt noget til hende fra Adidas". 

Sneakers tænker du måske, eller et par trakcpants? 

Nej nej, Kanye havde såmænd købt en fuldkommen enorm diamantring til sin kone, hvori han havde fået indgraveret 'Adidas'. Og således var gaven jo "derfra"...

Men hvis du troede, de gaver var opfindsomme, så bare vent til du hører, hvad Kanye har foræret sin kone og moren til sine fire børn denne gang.

Tilbage i maj 2019 sendte Kanye nemlig en SMS til sin kone med et billede fra deres hjem efterfulgt af følgende tekst:

”Dette er dit liv nu. Gift og mor til fire børn. Får folk ud af fængslet. På forsiden af Vogue. Går i kirke hver uge med din familie. Drømme bliver til virkelighed”

Kim tyede selvfølgelig til Instagram, hvor hun delte et screenshot af den søde SMS med sine 157 millioner følgere, der alle anerkendte Keeping Up With The Kardashians-stjernen for sine opnåelser, som Kanye listede i SMS’en – og nu har han brugt selvsamme besked til at skabe det mest personlige customized smykke, vi nogensinde har set.

Læs også: Kylie Jenner har doneret enormt beløb til Australien efter Instagram-kiks.

Mandag den 13. januar 2020 postede Kim nemlig et selfie på sin Instagram-profil, hvor hun bar en ny halskæde. Og hvis du swiper videre til næste billede i Instagram-postet er det tydeligt at se, at halskæden er indgraveret med ordene fra Kanyes SMS.

Som om det ikke var nok i sig selv, er det selvfølgelig ikke en hvilken som helst guldplade, SMS’en er indgraveret i.

For som den betænksomme mand, Kanye er, har han naturligvis fundet en vintage-Cartier-plade, inden drømmen om det personlige customized smykke kunne realiseres til perfektion.

 

Signetringe med initialer, go home...

Psst! Cartier har netop åbnet sin første danske flagskibsbutik, så måske du kan stikke hovedet ind og gøre Kim og Kanye kunsten efter med din sødeste SMS?

Du finder butikken på Østergade 3, 1100 København K. 

 

 

Relaterede artikler